Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 18 primari din PSD negociaza cu liberalii. Ciolacu a dizolvat conducerea organizatiei

Antena3 Antena3,
Cel putin 18 primari din PSD negociaza cu liberalii. Ciolacu a dizolvat conducerea organizatiei

Comitetul Executiv National al PSD a dizolvat conducerea organizatiei judetene PSD Cluj, formata din Doru Liviu Alin Alexa, Mihai Mocanu si Adrian Mladinoiu . continuă pe Antena3

Surse: 18 primari PSD din Cluj negociaza trecerea la PNL. Ciolacu a descins in Ardeal: seful filialei locale PSD, demis

Biroului Permanent National al PNL a decis, la inceputul lui februarie, sa nu sustina drept candidati la functia de primar edili care sunt inscrisi in PSD. Surse social-democrate au dezvaluit ca, in judetul Cluj, liberalii negociaza cu 18 primari social-democrati, acesta fiind motivul pentru care Marcel Ciolacu a descins in oras in cursul zilei de joi, 20 februarie.

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea PSD-ului este cel putin ciudata. ii invit sa isi reconsidere punctul de vedere

Presedintele Klaus Iohannis crede ca atitudinea PSD de a boicota, luni, votul de investire a noului Guvern este cel putin ciudata si ii invita pe social-democrati sa isi reconsidere punctul de vedere.

Un gigant din retail anunta ca toti angajatii vor castiga cel putin 2.500 lei net, venit mediu lunar

Unul dintre gigantii pietei de retail din Romania anunta ca incepand cu data de 1 martie 2020 cel mai mic venit in companie va fi de aproape 2. 500 de lei net.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE NEGOCIERILE PRIVIND BUGETUL UE: Rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, referitor la negocierile privind bugetul UE, ca rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor si ca nu poate spune ca s-au facut progrese, pentur ca pozitiile nu s-au apropiat.

Administratia Vladimir Putin il acuza din nou pe Donald Trump ca afecteaza pacea si securitatea la nivel mondial

Donald Trump este din nou acuzat de Administratia rusa Vladimir Putin, pentru faptul ca America vrea sa dobandeasca spatiul. Aceasta decizie afecteaza securitatea si pacea nationala. Unde vrea Trump sa plaseze rachetele? Administratia Vladimir Putin il acuza din nou pe Donald Trump Statele Unite intentioneaza instalarea rachetelor in Europa, Asia si pe insulele din Oceanul .

Klaus Iohannis ii cheama pe cei din PSD la votul de investitura a Guvernului Orban: E incorect. in Parlament se lucreaza prin prezenta, nu prin absenta

Klaus Iohannis a criticat decizia PSD de a lipsi de la votul de investitura pentru Guvernul Orban.

Cine este, de fapt, Mohammad Murad, cel mai important om din juriul Imperiul Leilor

Pro Tv difuzeaza o noua emisiune adresata celor care vor sa se lanseze in lumea afacerilor: Imperiul Leilor! Imperiul Leilor Investeste in tine!Din 12 februarie, ora 20. 30, la PRO TV. Cine este cel mai important om din Imperiul Leilor de la Pro Tv Mohammad Murad Tinerii antreprenori care doresc sa vada cum ideea .

Iohannis, despre tergiversarea votului privind Guvernul Orban II: Atitudinea PSD-ului este cel putin ciudata. ii invit sa isi reconsidere punctul de vedere

Presedintele Klaus Iohannis crede ca atitudinea PSD de a boicota, luni, votul de investire a noului Guvern este cel putin ciudata si ii invita pe social-democrati sa isi reconsidere punctul de vedere.

USR cere Avocatului Poporului sa depuna o noua sesizare la CCR vizand pensiile speciale pentru primari din Codul Administrativ

Parlamentarii USR au depus la Avocatul Poporului mai multe solicitari de sesizare a Curtii Constitutionale pe Ordonanta de Urgenta nr. 572019 privind Codul administrativ, vizand articolul care prevede acordarea de pensii speciale primarilor, viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene.

Parintii cer ca manualele elevilor sa cuprinda si auxiliarele Iulian Cristache: Parintii platesc cel putin 50 de milioane de euro, anual, pe aceste caiete de lucru

Parintii de la Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti spun ca au cazut de acord de principiu cu Ministerul Educatiei ca manualele sa cuprinda si auxiliarele, iar parintii sa nu mai scoata bani din buzunar. Masura urmeaza sa fie pusa in practica cel mai devreme pentru elevii care incep scoala in toamna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )