Libnet.ro
UNICEF

07:15

Klaus Iohannis ii cheama pe cei din PSD la votul de investitura a Guvernului Orban: E incorect. in Parlament se lucreaza prin prezenta, nu prin absenta

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis ii cheama pe cei din PSD la votul de investitura a Guvernului Orban: E incorect. in Parlament se lucreaza prin prezenta, nu prin absenta

Klaus Iohannis a criticat decizia PSD de a lipsi de la votul de investitura pentru Guvernul Orban. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis considera ciudata atitudinea PSD de boicotare a votului de investire

Presedintele Klaus Iohannis crede ca atitudinea PSD de a boicota, luni, votul de investire a noului Guvern este cel putin ciudata si ii invita pe social-democrati sa isi reconsidere punctul de vedere.

Klaus Iohannis, dupa atacurile din Hanau: Romania este solidara cu Germania

Presedinte Klaus Iohannis a reactionat, joi, printr-un mesaj pe Twitter, la atacurilor comise in orasul german Hanau, soldat cu cel putin 11 morti, printre care si atacatorul. Condamn cu fermitate.

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea PSD-ului este cel putin ciudata. ii invit sa isi reconsidere punctul de vedere

Presedintele Klaus Iohannis crede ca atitudinea PSD de a boicota, luni, votul de investire a noului Guvern este cel putin ciudata si ii invita pe social-democrati sa isi reconsidere punctul de vedere.

Klaus Iohannis: Mediul rural nu trebuie sa fie condamnat la infinit la saracie si subdezvoltare

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, luni, PSD pentru modul in care a facut alocarile bugetare pentru comunitatile locale si a afirmat ca Guvernul PNL va avea ca prioritatea dezvoltarea locala si sprijinirea comunitatilor locale.

Iohannis ii invita pe PSD-isti la votul de investire a noului Guvern Orban

Presedintele Klaus Iohannis crede ca atitudinea PSD de a boicota, luni, votul de investire a noului .

Klaus Iohannis: Invit PSD sa-si reconsidere punctul de vedere, in Parlament se lucreaza prin prezenta, nu prin absenta

Presedintele Klaus Iohannis a invitat PSD sa-si reconsidere punctul de vedere, dupa ce social-democratii au anuntat ca vor boicota votul de investire pentru Guvernul Orban II.

Klaus Iohannis si liderii PNL, intalnire importanta dupa audierea ministrilor: Se pregatesc strategii pentru votul din plen

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, miercuri, cu liderii Partidului National Liberal, dupa incheierea audierilor ministrilor propusi sa faca parte din Guvernul Orban II, in comisiile de specialitate.

Klaus Iohannis: Cei trei candidati propusi de Predoiu la sefia parchetelor, foarte buni Avizul CSM, partial destul de superficial

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca cei trei candidati propusi de ministrul Catalin Predoiu la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT, pe care el i-a numit joi, sunt foarte buni, iar avizul CSM - negativ pentru Gabriela Scutea si Giorgiana Hosu - a fost partial destul de superficial.

PSD: Klaus Iohannis a incalcat recomandarile MCV prin numirea unor procurori sefi care au aviz negativ de la CSM

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a afirmat joi ca presedintele Klaus Iohannis nu a tinut cont de recomandarile MCV si GRECO atunci cand a numit in functii de procurori sefi persoane care au primit aviz negativ de la Sectia pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Klaus Iohannis a semnat numirea in functie a noilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetului General. Lista completa

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a luat decizia persoanelor ce vor conduce DNA, DIICOT si Parchetul General. Care sunt decretele semnate de presedinte? Klaus Iohannis a semnat numirea in functie a noilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetului General Presedintele Romaniei a semnat deja decretele la numirea noilor procurori-sefi. Cei trei vor fi: Gabriela Scutea la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )