Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: 12 scoli din Bucuresti sunt in scenariul rosu din cauza infectarilor cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Surse: 12 scoli din Bucuresti sunt in scenariul rosu din cauza infectarilor cu coronavirus

12 scoli din Bucuresti vor incepe cursurile exclusiv online pe 14 septembrie. Copiii nu se vor prezenta fizic la scoala - este vorba despre scoli in care fie exista profesori deja infectati cu coronavirus, ceea ce inseamna trecerea de la scenariul galben la cel rousu, fie scoli care nu pot asigura in acest moment distantarea fizica si toate regulile stricte. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Probabil vor fi si mai mult de 12 scoli din Capitala in scenariul rosu. Avem pregatite 250.000 de teste pentru elevi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca Primaria are pregatite 250. 000 de teste pentru infectia cu noul coronavirus pentru elevii din Bucuresti. intrebata, in cadrul unei emisiunii televizate daca este.

Primele scoli din Bucuresti care se inchid inainte de a se deschide - E vorba despre un scenariu rosu

Doua scoli din Capitala se inchid chiar inainte de deschiderea anului scolar, avand in vedere ca ele incep cu un scenariu rosu, care se aplica in aceasta perioada de pandemie de coronavirus.

Cel putin 18 scoli din Bucuresti vor urma scenariul rosu, cu toti elevii acasa

Pana joi seara, 18 unitati scolare din Capitala anuntasera ca vor incepe anul scolar 2020 - 2021 pe .

Monica Anisie: Cel putin 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu Datele sunt provizorii, se asteapta deciziile de la nivelul Capitalei si din alte 12 judete (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi seara ca 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu, adica elevii vor incepe noul an scolar facand cursuri online. Datele sunt insa provizorii.

18 scoli din Bucuresti raman inchise luni, iar elevii vor invata online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, a decis, joi, ca 18 scoli din Bucuresti vor incepe cursurile exclusiv online, conform scenariului rosu.

Cum va incepe noul an scolar. Localitate fara niciun caz de COVID-19, inclusa din greseala in scenariul rosu

Ministerul Sanatatii a publicat incidenta cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori pe fiecare localitate in parte. Singura localitate din judetul Timis inclusa in scenariul rosu, cu un indice de 6,43 la 1. 000 de locuitori a fost incadrata in acest scenariu dintr-o eroare.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Bucuresti si de la sectoare

Expert Forum, o organizatie neguvernamentala, a centralizat un numar de 256. 042 de candidati la alegerile locale din 2020, la functiile de primar, consilier local, consilier judetean, presedinte al consiliului judetean, primar sau consilier general. Lista candidatilor din Bucuresti si de la sectoare pentru alegerile locale din 2020 19 august a fost ultima zi cand candidatii .

Stare de alerta intr-o maternitate din Bucuresti. Sefa sectiei ATI, diagnosticata cu COVID-19: Inevitabilul s-a produs

Momente de tensiune in cadrul Maternitatii Bucur din Bucuresti, dupa ce seful sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva a fost internata la Spitalul Victor Babes, fiind infectata cu noul coronavirus. Autoritatile au ignorant avertizarile medicilor din cadrul maternitatii Maternitatea Bucur este din luna martie una dintre maternitatile destinate gravidelor infectate cu COVID-19. Astfel se face .

Scolile din Bucuresti aflate in reabilitare ar intra in scenariul rosu. Restul unitatilor de invatamant, in scenariul galben Seful DSP Bucuresti: Nu am fost informat in acest sens Inspectoratul Scolar: Este exclus sa fi facut vreo propunere

UPDATE, 9 septembrie, ora 17. 00: Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti a negat, de asemenea, ca institutia a propus ca toate unitatile de invatamant din Bucuresti sa inc.

Trei profesori de la o scoala gimnaziala din Bucuresti, testati pozitiv pentru COVID-19. Cursurile vor incepe online pentru cel putin 14 zile (VIDEO)

Trei profesori de la Scoala Gimnaziala I. Duca din Capitala sunt infectati cu noul coronavirus. Din acest motiv, elevii incep scoala in scenariul rosu. Timp de cel putin 14 zile elevii vor invata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )