Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cel putin 35 de raniti din cauza turbulentelor in cursul unui zbor de la Vancouver la Sydney

Hotnews Hotnews,
 Cel putin 35 de raniti din cauza turbulentelor in cursul unui zbor de la Vancouver la Sydney

Cele putin 35 de persoane au fost ranite usor dupa ce un avion de pasageri al companiei Air Canada, care zbura de la Vancouver la Sydney, a fost afectat de o serie de turbulente, scrie Mediafax, citand BBC News. continuă pe Hotnews

VIDEO Explozie la o centrala electrica din regiunea Moscovei: un mort si cel putin 13 raniti

Serviciul pentru situatii exceptionale din Rusia anunta ca in urma incendiului la centrala electrica a decedat o persoana, o femeie care lucra in calitate de paznic. Totodata, numarul persoanelor ranite a crescut la 13, transmite RIA novosti.

Reactia Spitalului Colentina in urma acuzatiilor din cauza infectiilor nosocomiale

Conducerea Spitalului Clinic Colentina reactioneaza dupa acuzatiile privind presuspuse decese ale unor pacienti din cauza infectiilor nosocomiale, dobandite pe durata internarii. Directorul medical da.

Accident feroviar in Pakistan. Cel putin 11 morti si zeci de raniti

Cel putin 11 persoane au murit si alte zeci au fost ranite dupa ce un tren de pasageri s-a izbit de un vagon de marfa stationat, joi, in regiunea Punjab din Pakistan, au anuntat autoritatile locale, citate de Reuters, relateaza Mediafax.

Masacru in Papua Noua Guinee: Cel putin 15 femei si copii au fost ucisi

Cel putin 15 femei si copii au fost ucisi intr-un masacru, intr-o provincie din Papua Noua Guinee, intr-un dintre cele mai violente actiuni ale unor triburi locale din ultimii ani, relateaza Guardian. Printre victime se afla si femei insarcinate, relateaza Guardian.

Aeroportul londonez Gatwick isi suspenda zborurile din cauza unei probleme la sistemul de control al traficului

Aeroportul londonez Gatwick a anuntat miercuri seara ca isi suspenda toate zborurile din cauza unei probleme la sistemul de control al traficului aerian, relateaza Reuters, dpa si AFP. Din cauza unei.

Scandal mondial din cauza licitatiei statuii lui Tutankhamon

Egiptul a alertat Interpol-ul din cauza licitatiei unei statui la Londra a lui Tutankhamon care ar a.

Cel mai mare planetariu din tara va fi inaugurat in salina de la Slanic Prahova

Cel mai mare planetariu din Romania, cu o cupola cu diametrul de 16 metri si sistem de proiectie laser 4K) de 24. 000 de lumeni, va fi inaugurat pe 19 iulie in Salina Slanic Prahova, la 208 metri adancime un proiect in valoare de peste 2 milioane de lei, inclusiv finantare europeana. Denumit Supernova Planetarium, acesta se va deschide in prezenta initiatorilor proiectului si a altor invitati din presa si publicul larg si va fi aniversat jumatate de veac de istorie: APOLLO 11 - 50 de ani de la aselenizare.

Indicele ROBOR la 3 luni a coborat la 3,17%, cel mai scazut nivel din ultimele 4 luni

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,17%, cel mai scazut nivel din ultimele 4 luni, potrivit datelor publicate, miercuri, de Banca.

HOROSCOP DRAGOSTE 12 IULIE. Leii sunt tensionati din cauza partenerului, Scorpionii trebuie sa discute sincer cu jumatatile lor

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 12 IULIE 2019. Luna iese din Scorpion si se pregateste sa intre in Sagetator. Esti pregatit de aventura? De ce vrei sa scapi azi?.

Doi romani au murit in Grecia, din cauza fenomenelor meteo extreme - VIDEO

Doi cetateni romani, o femeie si un baiat de 8 ani, si-au pierdut viata dupa ce acoperisul unui restaurant din Nea Plagia regiunea Halkidiki ) s-a prabusit ca urmare a fenomenelor meteo extreme vant foarte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )