Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel putin 40 de persoane au fost ranite in urma unui accident produs pe o autostrada din Italia

România Liberă România Liberă,
Cel putin 40 de persoane au fost ranite in urma unui accident produs pe o autostrada din Italia

Cei putin 40 de persoane au fost ranite dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu un camion pe o autostrada din Italia, potrivit jurnalistilor cotidianului La Repubblica. continuă pe România Liberă

Cel putin doua persoane au murit in Olanda, dupa ce un tren a ciocnit un microbuz ce transporta elevi

Cel putin doua persoane au decedat luni in urma coliziunii unui tren cu un vehicul la trecere de cale ferata din zona orasului Harlingen din regiunea olandeza Friesland, a anuntat politia. Oamenii legii au precizat ca nu este explis ca mai multe persoane sa fi decedat in urma accidentului, potrivit NL Times.

Patru persoane au fost ranite in Germania dupa ce au fost lovite de o masina la o cursa de biciclete in Berlin

Cel putin patru persoane au fost ranite, duminica, de o masina in timpul unei curse de biciclete ce avea loc la Berlin, potrivit DPA care citeaza politia germana.

Panica la Londra. Trei persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat in multime in fata unui bar VIDEO

Autoritatile londoneze au anuntat duminica dupa-amiaza ca trei persoane au ajuns la spital, dupa ce o masina a intrat in multimea adunata in fata barului Old Queens Head, situat in Islington. Martorii sustin ca ranitii au fost aruncati la cativa metri distanta de masina.

VIDEOPanica la Londra. Trei persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat in multime in fata unui bar

Autoritatile londoneze au anuntat duminica dupa-amiaza ca trei persoane au ajuns la spital, dupa ce o masina a intrat in multimea adunata in fata barului Old Queens Head, situat in Islington. Martorii sustin ca ranitii au fost aruncati la cativa metri distanta de masina.

Explozie puternica la Liverpool. 32 de persoane au fost ranite

Nu mai putin de 32 de persoane au fost ranite, doua dintre ele grav, intr-o explozie care s-a produs sambata seara in nord-vestul Angliei, in zona orasului Liverpool .

FOTO + VIDEO. Trei persoane au fost ranite, dupa ce o masina de gunoi s-a rasturnat, intr-o localitate constanteana. Una dintre victime va fi preluata de un elicopter SMURD

Trei persoane au fost ranite, marti, intr-un accident rutier urmat de un incendiu, care a avut loc pe strada Primariei, la Poarta Alba.

INCIDENT ARMAT in Franta. Trei persoane au fost ranite

Un incident armat a avut loc, vineri seara, in orasul francez Lille. Trei persoane au fost ranite in incidentul care s-a petrecut in zona statiei de metrou Porte d'Arras. Se pare ca.

Din nou panica la Londra. O masina a intrat in trecatori, langa un club. Patru persoane au fost ranite

Londra a intrat din nou in panica in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de oameni, in apropierea unui club .

UPDATE Atac armat intr-un club din Cincinnati (SUA): Cel putin un mort si 14 raniti

O persoana a fost omorata, iar alte 14 au fost ranite, dupa ce un o persoana inarmata a deschis focul intr-un club de noapte din Cincinnati, Ohio, in noaptea de sambata spre duminica, informeaza Reuters. ------14:04 Autoritatile cred ca ar fi vorba despre mai multi atacatori13:41 Politia: Nu exista indicii ca ar fi vorba despre un atac terorist.

Accident teribil in Berlin: O masina a intrat in multime in timpul unei curse de ciclism si a ranit patru persoane

Cel putin patru persoane au fost ranite in timpul unei curse de ciclism care s-a desfasurat duminica in capitala Germaniei, Berlin, de o masina care a intrat in multime. Soferul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )