Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cel putin 500 de oameni din Romnia si din alte zece state, prejudiciati cu peste 3 milioane de euro de grupari infractionale din Vlcea

Hotnews Hotnews,
 Cel putin 500 de oameni din Romnia si din alte zece state, prejudiciati cu peste 3 milioane de euro de grupari infractionale din Vlcea

Procurorii DIICOT au facut joi zeci de perchezitii pentru a destructura cinci grupari din Valcea suspectate de fraude informatice si spalare de bani si in care sunt implicate cel putin 93 de persoane. Anchetatorii spun ca suspectii controlau 200 de conturi deschise in Romania si in alte noua tari din Europa, dar si in Mexic. Fluxurile financiare au fost utilizate pentru a frauda prin sisteme informatice cel putin 500 de oameni, prejudiciul depasind trei milioane de euro. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana cere Romniei o ajustare structurala de cel putin 1% din PIB n 2019 / Plus un avertisment: deficitul ar putea ajunge la -4,7% n 2020

Comisia Europeana recomanda Romaniei o ajustare structurala anuala de cel putin 1% din PIB in 2019, avertizand ca, in caz contrar, deficitul bugetar poate ajunge la -3,4% din PIB anul viitor si -4,7% din PIB in 2020, ceea ce ar reprezenta cel mai ridicat deficit din UE.

ATENTAT TERORIST: 40 de morti si cel putin 60 de raniti

Un atentat terorist a avut loc, luni, in Afganistan. Cel putin 40 de persoane au fost ucise si 60 ranite intr-o explozie langa un salon pentru nunti dintr-un local din Kabul, transjmite.

Atentat n Afganistan: 40 de morti si cel putin 60 de raniti

Cel putin 40 de persoane au fost ucise si 60 ranite intr-o explozie langa un salon pentru nunti dintr-un local din Kabul, au precizat doi oficiali guvernamentali citati de Reuters si BBC.

Primaria Capitalei va acorda ,,Placheta Onorifica si un premiu de 5.000 lei net persoanelor care au aniversat cel putin 100 de ani de viata

Primaria Capitalei va acorda ,,Placheta Onorifica si un premiu in valoare de 5. 000 lei net persoanelor varstnice cu domiciliul sau resedinta in Municipiul Bucuresti care au aniversat cel putin 100 de ani de viata, potrivit unui proiect initiat de Primarul Gabriela Firea si aprobat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

O masina a intrat intr-un grup de copii la o scoala din nord-estul Chinei: Cel putin cinci morti si 18 raniti

Cel putin cinci persoane au murit si 18 au fost ranite dupa ce o masina a intrat joi intr-un grup de copii in fata unei scoli din orasul Huludao, in provincia Liaoning din nord-estul Chinei, a informat.

Cel putin un mort, dupa ce un tren de navetisti a deraiat din cauza unei alunecari de teren la Barcelona e

Cel putin o persoana si-a pierdut viata si sase au fost ranite usor marti dupa ce un tren de navetisti al companiei Rodalies Catalunya a deraiat in localitatea Vacarisses, in apropiere de Barcelona, ca.

Cel putin un mort, dupa ce un tren de navetisti a deraiat din cauza unei alunecari de teren la Barcelona

Cel putin o persoana si-a pierdut viata si sase au fost ranite usor marti dupa ce un tren de navetisti al companiei Rodalies Catalunya a deraiat in localitatea Vacarisses, in apropiere de Barcelona, ca.

Accident n Spania Un tren a deraiat n apropiere de Barcelona: Un mort si cel putin cinci raniti

Un tren de pasageri a deraiat in apropiere de Barcelona, accidentul soldandu-se cu un mort si cel putin cinci raniti, informeaza Reuters, citand cotidianul spaniol El Pais.

CURS VALUTAR. Euro a scazut spre 4,65 lei, la cel mai slab nivel din ultimele doua luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat joi un curs de referinta de 4,6553 lei/euro, in scadere cu 0,20% fata de nivelul atins miercuri, cel mai mic prag din septembrie pana in.

Cotatia bitcoin atinge cel mai scazut nivel din acest an: Pretul criptomonedei a scazut cu 25% ntr-o saptamna

Cotatia bitcoin a scazut marti pana la cel mai slab nivel din acest an si a ajuns la 4. 300 de dolari. Pretul celei mai populare criptomonede a coborat cu 25% in decurs de o saptamana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )