Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cel putin cinci persoane au murit dupa ce un tren a deraiat in Bangladesh

Hotnews Hotnews,
 Cel putin cinci persoane au murit dupa ce un tren a deraiat in Bangladesh

Cel putin cinci persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite, luni, dupa ce un tren de pasageri a deraiat in Bangladesh, a informat un ofiter de politie, scrie Mediafax, citand site-ul agentiei Reuters. continuă pe Hotnews

Hawaii: 9 persoane au murit dupa prabusirea unui avion turistic

Noua persoane au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni pentru pasageri s-a prabusit vineri in nordul arhipelagului american Hawaii, au spus autoritatile, relateaza AFP.

Georgia: Presedintele Parlamentului a demisionat dupa confruntarile dintre protestatari si politie, in care cel putin 240 de persoane au fost ranite

Presedintele Parlamentului din Georgia a demisionat dupa ce 240 de persoane au fost ranite in cadrul confruntarilor de joi noapte dintre politisti si protestatari in capitala Tbilisi, unde mii de oameni s-au adunat in fata Parlamentului si au incercat sa intre in cladire, in timpul unui discurs al unui parlamentar rus, relateaza AFP.

Minzatu, ministrul Fondurilor Europene: Pentru 2021-2027, am vrea cel putin un miliard de euro pe sanatate

Romania ar dori alocarea a cel putin un miliard de euro fonduri europene pe zona de sanatate, in perioada de programare 2021 - 2027, in conditiile in care are nevoie de investitii in unitatile de primiri urgente, in ambulatorii, dar si pentru.

TREN DERAIAT in judetul Suceava. Autoritatile, iN ALERTA

Locomotiva trenului Regio 5731 a deraiat, luni dimineata, in zona statiei Parhauti, din judetul Suceava.

Un primar de la PSD a murit dupa ce i-a explodat cazanul de tuica in fata

Primarul comunei botosanene Corni a murit, vineri, dupa ce, in urma cu o saptamana, i-a explodat cazanul de tuica in fata. Dorel Dorneanu era internat de duminica trecuta in Sectia de Arsi a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )