Libnet.ro
UNICEF

06:00

Hawaii: 9 persoane au murit dupa prabusirea unui avion turistic

Hotnews Hotnews,
 Hawaii: 9 persoane au murit dupa prabusirea unui avion turistic

Noua persoane au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni pentru pasageri s-a prabusit vineri in nordul arhipelagului american Hawaii, au spus autoritatile, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Noua morti in urma prabusirii unui avion in Hawaii

Noua persoane au murit, ieri, in urma prabusirii unui avion de agrement in nordul arhipelagului american Hawaii, au transmis autoritatile locale, potrivit AFP.

Noua persoane au murit in Hawaii in urma prabusirii unui avion de agrement

Noua persoane au murit, vineri, in urma prabusirii unui avion de agrement in nordul arhipelagului american Hawaii, au indicat autoritatile locale, citate de AFP.

Germania e tara de prieteni, iar romanii sunt ca noi discutie cu Cengiz Yilmaz, managerul unui complex turistic de pe Riviera turceasca

Nu doar Germania are o mica Turcie integrata in ea prin milioanele de rezidenti. Pe Riviera turca de la Mediterana se afla Alanya, sau Almanya, dupa cum ii spun unii localnici, datorita zecilor de mii de germani care locuiesc sau fac regulat vacante acolo. Pe langa ei, la inceput de sezon plajele au fost intesate de britanici si ucraineni. Romani mai putini. Despre noul trend si mai vechile ispite ale Alanyei am stat de vorba cu Cengiz Yilmaz, managerul complexului turistic SuneoClub Aqua Plaza.

Ucraina: Un ziarist anticoruptie a murit dupa ce a fost batut crunt

Un ziarist si militant anticoruptie care a fost batut de persoane necunoscute in luna mai in centrul Ucrainei a murit in urma ranilor, a anuntat politia, citata de AFP.

Un biciclist din Hunedoara a murit dupa ce a fost lovit de portiera unei masini si calcat apoi de un alt autovehicul

Un barbat de 53 de ani, din Lupeni, si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit accidental cu portiera unei masini care stationa pe banda I de mers, iar apoi, prabusit la pamant, a fost calcat de un autoutilitara care venea din spate, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Hunedoara, scrie Agerpres.

Accident grav in Salaj! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de o masina

Un barbat de 62 de ani a fost accidentat mortal de o masina, miercuri, pe raza localitatii Sarmasag, dupa ce s-a angajat in traversarea drumului public prin loc nepermis si fara sa se asigure. Miercuri,.

Rasturnare de situatie in cazul medicului cardiolog din Sibiu care a murit dupa o plimbare cu bicicleta

Moartea medicului cardiolog sibian Catalin Balan la numai 54 de ani a intristat pe toata lumea. Problema a aparut dupa decesul medicului, cand dr. Livia David, un medic din Craiova si-a exprimat public regretul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )