Libnet.ro
UNICEF

08:15

Un primar de la PSD a murit dupa ce i-a explodat cazanul de tuica in fata

Antena3 Antena3,
Un primar de la PSD a murit dupa ce i-a explodat cazanul de tuica in fata

Primarul comunei botosanene Corni a murit, vineri, dupa ce, in urma cu o saptamana, i-a explodat cazanul de tuica in fata. Dorel Dorneanu era internat de duminica trecuta in Sectia de Arsi a. continuă pe Antena3

Hawaii: 9 persoane au murit dupa prabusirea unui avion turistic

Noua persoane au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni pentru pasageri s-a prabusit vineri in nordul arhipelagului american Hawaii, au spus autoritatile, relateaza AFP.

Raspunsul PSD Constanta dupa esecul de la europarlamentare: Capete-n gura si pe ei! VIDEO

PSD a inregistrat o infrangere zdrobitoare in alegerile europarlamentare din 26 mai si pare ca, totusi, nu a invatat sa se replieze. O inregistrare realizata in sediul PSD Constanta arata abordarea pe care vor s-o aiba social-democratii constanteni pentru alegerile prezidentiale. O inregistrare realizata intr-o sedinta de partid, la PSD Constanta, arata abordarea pe care .

Primarul caruia i-a explodat cazanul de tuica in fata a murit: Medicii nu au mai putut face nimic

Primarul comunei Corni din judetul Botosani a murit dupa ce in urma cu o saptamana a sufeit rani grave in urma exploziei unui cazan de tuica, informeaza stiribotosani. ro.

Ucraina: Un ziarist anticoruptie a murit dupa ce a fost batut crunt

Un ziarist si militant anticoruptie care a fost batut de persoane necunoscute in luna mai in centrul Ucrainei a murit in urma ranilor, a anuntat politia, citata de AFP.

Un biciclist din Hunedoara a murit dupa ce a fost lovit de portiera unei masini si calcat apoi de un alt autovehicul

Un barbat de 53 de ani, din Lupeni, si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit accidental cu portiera unei masini care stationa pe banda I de mers, iar apoi, prabusit la pamant, a fost calcat de un autoutilitara care venea din spate, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Hunedoara, scrie Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )