Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cel putin zece raniti in explozia din Lyon

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin zece raniti in explozia din Lyon

ACTUALIZARE - Aproximativ zece persoane au fost ranite in aceasta seara in explozia unui colet-capcana, pe o strada pietonala foarte aglomerata, la Lyon, catalogata drept un atac de catre presedintele Emmanuel Macron, cu doua zile inaintea alegerilor europene in Franta. ----- Emmanuel Macron, intervievat de un tanar YouTuber, Hugo Travers, cu doua zile inaintea alegerilor europene in Franta, a evocat un atac la Lyon. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin opt persoane au murit in urma unor raiduri aeriene in Siria

Cel putin opt persoane, printre care doi copii, au fost ucise joi in nord-vestul Siriei, in urma unor raiduri aeriene ale fortelor guvernamentale, relateaza Mediafax, citand Al Jazeera.

Un nou atentat a avut loc. Cel putin 14 persoane au murit, printre care si copii

Cel putin 14 civili, inclusiv sapte copii, au fost ucisi in raiduri aeriene care au avut loc in provinciile afgane Helmand sud) si Kunar est), a indicat Misiunea ONU de Asistenta in Afganistan UNAMA).

Alerta in Franta.Cel putin 13 victime, dupa o explozie in centrul orasului Lyon. Parchetul a indicat ca deflagratia ar fi putut fi provocata de un colet-capcana - VIDEO

Cel putin 13 persoane au fost ranite vineri intr-o explozie produsa in orasul Lyon din estul Frantei, au indicat surse concordante citate de AFP si Reuters. Potrivit politiei, explozia a avut loc pe o.

Alerta in Franta.Cel putin opt victime, dupa o explozie in centrul orasului Lyon. Parchetul a indicat ca deflagratia ar fi putut fi provocata de un colet-capcana - VIDEO

Cel putin sapte persoane au fost ranite vineri intr-o explozie produsa in orasul Lyon din estul Frantei, au indicat surse concordante citate de AFP si Reuters. Potrivit politiei, explozia a avut.

BREAKING NEWS: Atac cu bomba la Lyon. Dispozitivul continea cuie si surubelnite (VIDEO)

Cel putin opt persoane au fost ranite, inclusiv o fetita de opt ani, in orasul francez Lyon, in urma exploziei unei bombe improvizate ce continea cuie, piulite, si surubelnite, relateaza The Sun. Presedi.

Venezuela: Zeci de morti si de raniti in urma unei revolte dintr-o inchisoare (VIDEO)

Cel putin 23 de detinuti au fost ucisi, vineri, in urma unei revolte dintr-un centru de detentie din Venezuela, dupa ce au fost impuscati de fortele de securitate, relateaza Times Magazine. De asemenea,.

FOTO Ambuteiaj masiv pe Everest: Cel putin alti patru alpinisti au murit

Patru alti alpinisti au murit pe Everest, au anuntat vineri organizatorii expeditiilor, in timp ce ingrijorarile cu privire la supraaglomerarea crestei cresc. Numarul persoanelor decedate in acest sezon pe cel mai inalt munte a crescut la opt, ptrivit AFP.

Mircea Badea, predictii-soc pentru ziua alegerilor: Va lua cel putin 40%!

Mircea Badea a prezentat, joi, pe pasa cu Sinteza zilei, predictiile sale privind procentele pe care le vor obtine principalele partide din Romania la alegerile europarlamentare de pe 26 mai. Eu zic ca PSD ia.

Cel putin opt persoane au murit dupa ce o ambarcatiune s-a scufundat in Uganda

Autoritatile din Uganda au anuntat ca au recuperat opt cadavre, iar mai multe persoane sunt date disparute, dupa ce o ambarcatiune care transporta mai multi membri ai unui club local de fotbal s-a scufundat in largul Lacului Albert, relateaza Mediafax, citand CNN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )