Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cele 4 etape ale acceptarii care iti pot schimba viata

Hotnews Hotnews,
 Cele 4 etape ale acceptarii care iti pot schimba viata

Actul de a accepta o situatie poate transforma total starea de spirit. De cele mai multe ori sentimentele negative sunt cauzate de o atitudine de opozitie si rezistenta fata de o stare de fapt, scrie Steve Taylor, lector doctor in psihologie la Universitatea Leeds Beckett din Marea Britanie, in revista online psychologytoday. com. continuă pe Hotnews

A aparut drona care iti fura datele de la distanta

Se pare ca o drona performanta nu poate fi folosita doar pentru filmari de calitate ci si pentru hacking de la distanta si furt de date. Daca lucrati intr-o companie in care securitatea datelor voastre este foarte importanta, e vital sa aflati de existenta unei noi drone. Aceasta din urma profita de vulnerabilitatile din reteaua [] A aparut drona care iti fura datele de la distanta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aplicatia care iti spune in timp real cate calorii consumi in timp ce mananci

Exista o multime de metode prin care sa afli ce este in mancare pe care o consumi, inclusiv tot felul de aplicatii, cum ar fi MyFitnessPal, scrie ziarulring. ro. Iata inca o aplicatie bine gandita: Spe. It.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )