Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romania a actualizat lista cu tarile din zona galbena, pentru care cere carantina de 14 zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a actualizat lista cu tarile din zona galbena, pentru care cere carantina de 14 zile

Institutul National pentru Sanatate Publica a publicat lista actualizata a tarilor pe care Romania le considera din zona galbena. Cetatenii care vin din aceste tari trebuie sa stea in carantina timp de 14 zile la sosirea in Romania. Masura intra in vigoare de luni, 3 august, conform Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a actualizat lista cu tarile din zona galbena, pentru care instituie masura carantinarii

Institutul National de Sanatate Publica INSP) din Romania a actualizat lista statelor cuprinse in asa-numita zona galbena, iar toate persoanele care vin din acestea trebuie sa stea 14 zile in.

Cele 41 de tari din zona galbena: Persoanele care vin in Romania din aceste tari vor fi bagate in carantina

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a publicat lista celor 41 de tari care sunt incluse in Zona galbena, incepand de luni. Persoanele care provin din aceste zone vor intra in carantina timp de 14 zile, odata cu revenirea pe teritoriul Romaniei.

Lista celor 41 de tari din zona galbena. Toti calatorii care se intorc in Romania din aceste destinatii trebuie sa intre in carantina timp de 14 zile - INSP

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a actualizat lista statelor cuprinse in asa-numita zona galbena, iar toate persoanele care vin din acestea trebuie sa stea 14 zile in izolare. Lista, care intra in vigoare in 3 august, ora 0. 00, cuprinde 41 de state, printre care se numara SUA, Luxemburg si Israel.

Cehia include Romania pe lista rosie din cauza riscului de infectare cu Covid-19

Cehia a revizuit conditiile de intrare in tara in functie de statele de provenienta si include Romania pe lista rosie, care inseamna risc inalt de infectare cu coronavirus. Noua prevedere intra in vigoare luni, la miezul noptii, potrivit MAE.

Cehia include Romania pe lista rosie de luni, 3 august. Ce conditii de calatorie aduce inscrierea in randul statelor cu risc inalt de infectare

Cehia introduce Romania pe lista rosie, care reprezinta zonele cu risc inalt de infectare, incepand de luni, 3 august, anunta Ministerul Afacerilor Externe, care a precizat ca decizia autoritatilor cehe de a.

Atelierul ceramistului Nicolae Moldovan din zona Morarilor, un laborator

Vizita in atelierul lui Nicolae Moldovan a fost indelung planificata pentru ca artistul, in prezent,.

Comisar de politie din Galati, retinut pentru 16 infractiuni de luare de mita

Un comisar-sef de politie in cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor S. ) Galati a fost trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de luare de mita in forma continuata, fiind acuzat ca a primit sume de bani uprinse intre 50 lei si 300 lei si alte bunuri, pentru programarea peste rand a candidatilor la examenul pentru obtinerea permisului de conducere, inmatricularea cu prioritate a unor autoturisme si preschimbarea fara programare a permisului de conducere, scrie News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )