Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cele doua licee din Bucuresti unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10 la BACALAUREAT 2020

Antena3 Antena3,
Cele doua licee din Bucuresti unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10 la BACALAUREAT 2020

Pandemia a tinut in suspans mii de elevi care asteptau cu sufletul la gura sa afle cum se vor desfasura examenele la evaluarea nationala, respectiv la bacalaureat 2020. intr-un final, lucrurile s-au desfasurat bine, iar astazi au fost afisate notele si pentru BAC. continuă pe Antena3

Academia de Studii Economice din Bucuresti oportunitatea unei cariere de succes

Esti absolvent de liceu? Felicitari! Urmatorul pas in evolutia ta il constituie Admiterea la facultate! Sigur te gandesti sa alegi o universitate care sa-ti asigure, la absolvire, sanse maxime de a-ti construi o cariera frumoasa. Vrei sa ai un viitor sigur, sa-ti gasesti si un loc de munca ofertant si sa devii un om de succes? Alege un Lider si vei deveni un Lider! Academia de Studii Economice din Bucuresti, cea mai buna universitate de profil economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est, iti ofera oportunitatea de a-ti cladi un astfel de viitor si de a face parte dintr-o comunitate universitara de prestigiu, cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone.

Doua licee din municipiul Suceava aupromovabilitate100%la examenul de bacalaureat: Copiii trebuie felicitati

Rezultatele examenului de bacalaureat au fost afisate marti, pe 30 iunie, atat in licee, cat si pe site-ul oficial al Ministerului Educatiei, bacalaureat. edu. ro, prin anonimizarea numelui si a prenumelui, ca la Evaluarea Nationala. in judetul Suceava, 13 elevi au obtinut media 10. Doua licee din municipiul resedinta de judet au avut promovabilitate 100% la examenul maturitatii.

Topul liceelor din Bucuresti cu cele mai multe medii de 10 la examenul de Bacalaureat 2020

Rezultatele la examenul de Bacalaureat 2020, publicate luni indica pe de o parte o rata de promovare, inainte de contestatii, de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani, iar pe de alta parte cel mai mare numar.

Klaus Iohannis: Pogromul de la Iasi, unul dintre cele mai teribile din al Doilea Razboi Mondial

Unul dintre cele mai teribile pogromuri din al Doilea Razboi Mondial s-a petrecut la Iasi, acolo unde evreii au fost vanati, maltratati si asasinati, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat ca, acum, la 79 de ani de la acea tragedie, nu trebuie sa devenim fara sa ne dam seama, martori tacuti la relativizarea Holocaustului.

Casa Alba va informa opozitia democrata cu privire la situatia din Afganistan, unde Rusia ar fi platit militanti apropiati de talibani pentru uciderea militarilor SUA

Administratia Trump s-a pregatit sa reactioneze daca era nevoie la informatiile potrivit carora Rusia ar fi platit tabilani pentru uciderea militarilor SUA din Afganistan cu buna stiinta, a afirmat.

Incident armat intr-un parc din SUA unde se protesta fata de uciderea unei femei de culoare de catre politie: O persoana a murit, alta este ranita

O persoana a murit, iar o alta a fost ranita intr-un incident armat care a avut loc sambata, in Louisville, in parcul Jefferson Square din Kentucky, SUA, care a devenit un centru pentru proteste impotriva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )