Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis: Pogromul de la Iasi, unul dintre cele mai teribile din al Doilea Razboi Mondial

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Pogromul de la Iasi, unul dintre cele mai teribile din al Doilea Razboi Mondial

Unul dintre cele mai teribile pogromuri din al Doilea Razboi Mondial s-a petrecut la Iasi, acolo unde evreii au fost vanati, maltratati si asasinati, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat ca, acum, la 79 de ani de la acea tragedie, nu trebuie sa devenim fara sa ne dam seama, martori tacuti la relativizarea Holocaustului. continuă pe Hotnews

BNR: Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante

Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante, o cincime din volumul creditelor acordate fiind neperformante, iar spre deosebire de acesta, sectorul imobiliar se situa la polul opus, cu o rata a creditelor neperformante de doar 3,5%.

China a autorizat imunizarea militarilor sai cu unul dintre cele mai avansate vaccinuri ale sale impotriva Covid-19

Armata chineza a autorizat folosirea in randul militarilor sai a unui vaccin impotriva covid-19, dezvoltat de catre institutul de cercetare militar si o companie farmaceutica, a anuntat luni intreprinderea, relateaza AFP.

VIDEO Golden State Killer, unul dintre cei mai temuti criminali in serie, pledeaza vinovat dupa mai bine de 30 de ani de la fapte

Joseph DeAngelo, supranumit The Golden State killer si care a terorizat California in anii 1970 si 1980, a pledat luni vinovat pentru 13 crime si zeci de violuri, precum si alte crime in fata unui tribunal din Sacramento, relateaza AFP.

Ludovic Orban: Miercuri prezentam programul de relansare economica, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, miercuri, guvernantii vor prezenta programul de relansare economica, alaturi de presedintele Klaus Iohannis. Acesta ar urma sa includa mai multe tipuri de granturi.

Lupte de strada in capitala Austriei: Ciocniri violente intre kurzi si turci, la Viena. Una din cele mai afectate zone, un cartier unde traiesc multi romani (VIDEO)

Mai multe zone din capitala Austriei au fost curpinse de proteste, multe dintre ele violente, intre grupari kurde de extrema-stanga si ultra-nationalisti turci. Una dintre cele mai afectate zone de ciocnirile.

Klaus Iohannis, mesaj la comemorarea a 79 de ani de la Pogromul din Iasi

Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia comemorarii a 79 de ani de la Progromul din Iasi. Seful statului a afirmat ca rememorarea acestor acte pline de cruzime reprezinta un act necesar pentru.

LA CCR, PE 16 SEPTEMBRIE Se discuta sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra legii educatiei sanitare in scoli

Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa discute pe 16 septembrie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra actului normativ care modifica legea privind protectia si promovarea drepturilor copilului, au precizat, luni, oficiali ai CCR, potrivit Agerpres.

Cel mai absurd motiv pentru care Netflix este data in judecata

Nu este prima data cand Netflix este data in judecata, insa e posibil ca de data aceasta sa putem vorbi despre unul dintre cele mai ciudate motive. Conan Doyle Estate Ltd CDE), companie.

Klaus Iohannis a semnat chiar acum decretul. Ce se va intampla cu aceste masini si proprietarii lor

Un proiect de lege pornit in decembrie 2019 a ajuns acum la Klaus Iohannis, dupa ce-a fost votat de Parlament. Presedintele a promulgat legea si vizeaza direct masinile parasite in spatiul.

Klaus Iohannis: Dragi romani, va indemn sa fim mereu mandri de Drapelul National si de istoria pe care o poarta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului National, in care afirma ca drapelul este simbolul identitatii si al unitatii nationale a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )