Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vestea asteptata de toata lumea. Se intampla chiar acum cu vaccinul pentru noul virus

Playtech Playtech,
Vestea asteptata de toata lumea. Se intampla chiar acum cu vaccinul pentru noul virus

In aceasta dimineata presa britanica anunta ca va incepe livrarea de vaccin impotriva noului virus la spitalele britanice. Livrarea va incepe de saptamana viitoare. Livrarea de vaccin impotriva noului virus ar incepe 2 noiembrie Livrarea de vaccin, numit Oxford AstraZeneca, la spitalele din Londra va fi incepand cu 2 noiembrie, a fost raportat, dar Matt . continuă pe Playtech

O companie gigant pleaca din Romania. Ce se intampla chiar acum

Intr-un comunicat dat astazi gigantul 268;EZ anunta vanzarea activelor sale din Romania, in infrastructura, catre cei de la Macquarie. Gigantul ceh a ajuns la un acord de vanzare catre fonduri administrate de Macquarie Infrastructure and Real Assets. 268;EZ iese din afacerile cu energie elctrica din Romania Conform documentului, activele cuprind sapte companii, inclusiv retele de .

Vaccinul va fi gata inainte de Craciun. Cine a dat acum vestea asteptata de omenire

Vesti bune pentru omenire! Specialistii au muncit din greu in lunile acestea pentru a gasi tratamentul pentru virusul din China. Antidotul va fi gata chiar inainte de sarbatorile de iarna! Vaccinul impotriva virusului din China, gata inainte de Craciun Un vaccin care va spulbera criza sanitara a fost dezvoltat de catre cercetatorii de la Universitatea .

Cele 4 familii care ar conduce toata lumea. Cati bani au si cu ce se ocupa, de fapt

Ei traiesc, noi dormim, spune celebrul citat dintr-un film celebru. De secole incoace, se crede ca toata puterea lumii este in mainile a patru familii care au marcat politica lumii. Cele patru familii, mit sau realitate Exista, de asemenea, povesti despre care nu mai mult de 200 de familii conduc Bosnia si Hertegovina, Croatia si .

Schimbare in serialul Vlad de la PRO TV. Se intampla chiar in seara asta

Anunt important pentru fani. O schimbare de zile mari are loc in aceasta seara in serialul Vlad de pe Pro TV. Ce surpriza le-au pregatit producatorii telespectatorilor fideli?! Noutati in serialul Vlad de la Pro TV Fanii serialului Vlad au parte de o mare surpriza in episodul care se va difuza chiar in aceasta seara, .

Rezultate Loto 6 din 49, duminica, 25 octombrie 2020. Ce numere au fost extrase chiar acum

Loteria Romana continua sa acorde premii. Asadar, la tragerile Joker si Super Noroc, desfasurate joi 22 octombrie 2020, au fost doua bilete norocoase. La o agentie din Baia Mare, s-a castigat un premiu in valoare de 128. 207,19 lei, la categoria a III-a, la Joker, iar la o agentie din Marghita, judetul Bihor, s-a castigat un .

Moment incredibil in plina pandemie: vaccinul care salveaza planeta. S-a aflat chiar acum

Noi analize au demonstrat ca vaccinul impotriva Covid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca functioneaza asa cum a fost planificat. O metoda de verificare a fost dezvoltata de o.

Beatrice Mahler, despre infectiile nosocomiale din spitale: Sunt o problema pentru toate spitalele din toata lumea si ar trebuiextrem de atent monitorizate, depistate si tratate

Niciun sfert dintre spitale nu au raportatinfectiile nosocomiale, chiar daca ar fi fost in atributia acestora, potrivit unui raport. Doar in doua din 10 spitale de la noi din tara sunt.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )