Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai amuzante cautari pe eMAG in 2019: De la cum poti deschide un magazin pe fonduri europene la teste pentru admitere

Hotnews Hotnews,
 Cele mai amuzante cautari pe eMAG in 2019: De la cum poti deschide un magazin pe fonduri europene la teste pentru admitere

In 2019, utilizatorii au cautat pe eMAG produse aflate in tendinte, dar si produse mai putin obisnuite sau informatii diverse. in anul care se incheie, cel mai cautat cuvant pe eMAG a fost iphone 11, iar cel care a inregistrat cea mai mare scadere in cautari a fost squishy, aflat anul trecut pe primul loc in top. continuă pe Hotnews

Cele mai amuzante cautari de pe eMAG in 2019: aparat de strans salamul, stic plin cu manele sau masina an surubat

A devenit deja traditie ca eMAG sa anunte la fiecare sfarsit de an care au fost cele mai amuzante cautari pe platforma sa, iar 2019 nu face nota discordanta.

Cele mai tari cautari pe eMAG: aparatul care strange salamul si urzeala manelelor

EMAG a venit cu al doilea cel mai asteptat top al anului: cele mai tari cautari. Daca cele de la Google au fost si n-au fost amuzante, acum e cu totul altceva. in 2019, utilizatorii au cautat.

Cele mai cerute interventii estetice in 2019

Avansul tehnologiei in industria de infrumusetare a generat o cerere si mai mare de proceduri estetice in 2019 comparativ cu anii precedenti. In special luand in considerare dezvoltarea segmentului interventiilor non-invazive si minim-invazive ce ofera rezultatele dorite fara a mai fi nevoie de operatii si perioade de recuperare.

VIDEO Cele mai virale reclame de pe Youtube in 2019: ce spot ocupa primul loc, cu 39,5 milioane de vizualizari

Platforma Youtube a realizat clasamentul celor mai virale reclame, spotul de pe primul loc avand aproape 40 de milioane de vizualizari.

TOP cele mai scumpe vacante ale romanilor in 2019: 35.000 euro pentru o vacanta in Africa

Wall-Street. ro a vorbit cu cele mai mari agentii de turism din tara si a aflat cati bani au scos din buzunar romanii care au cumparat cele mai scumpe vacante pe 2019.

2019, anul cu cele mai putine gravide celebre in showbiz

2019 a fost de departe anul cu cele mai putine vedete insarcinate in showbizul autohton, daca ar fi sa ne raportam la cei trecuti. Iata in continuare o retrospectiva a gravidelor celebre din ultimul an.

Cele mai reusite aparitii red carpet in 2019

Evenimentele cu staif de anul acesta au excelat la capitolul aparitii vestimentare impresionante. Actrite, modele, cantarete, bloggerite de moda au stralucit pe covorul rosu in tinute senzationale. Iata cateva dintre cele mai reusite aparitii red carpet in 2019! .

BURSA DE LA BUCURESTI, Una dintre cele mai performante burse din lume in 2019

In urma cu exact un an, actiunile companiilor romanesti se prabuseau pe fondul taxei pe activele financiare, in aceste zile taxa urmeaza sa fie eliminata iar Bursa de la Bucuresti este pe cale sa devina una din cele mai performante piete mondiale, informeaza Bloomberg.

20 cele mai frumoase colinde de Craciun. Stefan Hrusca nu putea lipsi din top!

Momentele in care asculti colinde alaturi de familie si prieteni sunt clipe de magie pura. in ziua de Craciun, colindele romanesti sau straine ne fac viata mai senina. in fiecare an, copiii pornesc la colindat in Ajun de Craciun si colinda cu diferite cantece de sarbatoare pana de Anul Nou. 20 cele mai frumoase colinde .

BURSA DE LA BUCURESTI, Una dintre cele mai performante burse din lume

Actiunile companiilor romanesti se prabuseau pe fondul taxei pe activele financiare in urma cu un an, zilele acestea taxa urmeaza sa fie eliminata iar Bursa de la Bucuresti este pe cale sa devina una din cele mai performante piete mondiale, informeaza Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )