Libnet.ro
UNICEF

14:00

BURSA DE LA BUCURESTI, Una dintre cele mai performante burse din lume in 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSA DE LA BUCURESTI, Una dintre cele mai performante burse din lume in 2019

In urma cu exact un an, actiunile companiilor romanesti se prabuseau pe fondul taxei pe activele financiare, in aceste zile taxa urmeaza sa fie eliminata iar Bursa de la Bucuresti este pe cale sa devina una din cele mai performante piete mondiale, informeaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

BURSA DE LA BUCURESTI, Una dintre cele mai performante burse din lume

Actiunile companiilor romanesti se prabuseau pe fondul taxei pe activele financiare in urma cu un an, zilele acestea taxa urmeaza sa fie eliminata iar Bursa de la Bucuresti este pe cale sa devina una din cele mai performante piete mondiale, informeaza Bloomberg.

Poluare uriasa intr-una dintre cele mai importante destinatii turistice ale lumii. Oamenii sunt sfatuiti sa stea in casa sau sa poarte masti de protectie

Autoritatile din capitala Thailandei au avertizat locuitorii sa poarte masti de fata sau sa ramana in case, dupa ce poluarea sufocanta s-a intors la Bangkok.

Rusia va testa pana la sfarsitul anului una dintre cele mai puternice arme din lume

Malka, una dintre cele mai puternice sisteme de artilerie autopropulsata din lume, este o versiune modernizata a 2S7 Pion. Poate trage 2,5 focuri pe minut si incarcatura sa este de opt proiectile fiind nevoie de cel putin 7 oameni pentru a folosi arma.

LUDOVIC ORBAN: Romania a devenit unul dintre cele mai apreciate modele de protectie a drepturilor minoritatilor

Prin politici bazate pe respect, recunoastere reciproca a drepturilor si a valorilor, toleranta, dialog si reprezentare democratica la nivel politic si institutional, Romania a devenit unul dintre cele mai apreciate modele de protectie a drepturilor minoritatilor, afirma premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Marele incendiu din martie 1847, unul dintre cele mai mari dezastre din istoria Bucurestiului. 15 oameni au murit si peste 1.800 de cladiri au ars

Incendiul din anul 1847 a fost unul dintre cele mai mai mari dezastre care s-au abatut asupra vechiului Bucuresti.

Utile: Studiu: Anticonceptionalele duc la o micsorare a creierului; Unul dintre cele mai puternice remedii impotriva diabetului! Combate si colesterolul rau, dar si oboseala

De ce Luna ne da peste cap somnul? Dormim mai putin si mai prost. Creiere umane crescute in secret in laborator. Scopul lor controversat. Cercetator: Etica nu poate tine pasul cu stiinta.

Olanda risca sa fie acoperita de ape. Schimbarile climatice aduc noi provocari pentru una dintre cele mai bogate tari de pe glob

Desi Olanda are sute de ani de gestionare eficienta a apei, tara care se afla in mare parte sub nivelul marii se confrunta cu noi scenarii periculoase ca urmare a schimbarilor climatice.

Mircea Ciucur se alatura echipei ELKO Romania

Mircea Ciucur se alatura echipei ELKO Romania, una dintre cele mai mari companii de distributie de pe piata IT and C din Romania. Mircea Ciucur va face parte din echipa de management a companiei si va ocupa functia de Manager al echipei de solutii, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

Cat de departe sunt parcurile unuia dintre cele mai dezvoltate orase din Romania fata de cele din strainatate. Ce le lipseste celor romanesti

O analiza a parcurilor din Timisoara facuta de catre unul dintre colaboratorii Urbanize Hub, pe criterii bine stabilite, demonstreaza inca o data ca spatiile de relaxare din Romania sunt inca departe de cele din strainatate.

Printesa Charlene de Monaco cele mai stilate aparitii din ultimul an

De cand a devenit printesa, Charlene de Monaco nu a dezamagit niciodata prin aparitiile sale. Este un veritabil etalon de stil si eleganta, iar astazi va invitam sa admiram impreuna cateva dintre cele mai reusite aparitii ale sale din ultimul an.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )