Libnet.ro
UNICEF

10:46

TOP cele mai scumpe vacante ale romanilor in 2019: 35.000 euro pentru o vacanta in Africa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai scumpe vacante ale romanilor in 2019: 35.000 euro pentru o vacanta in Africa

Wall-Street. ro a vorbit cu cele mai mari agentii de turism din tara si a aflat cati bani au scos din buzunar romanii care au cumparat cele mai scumpe vacante pe 2019. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai reusite aparitii red carpet in 2019

Evenimentele cu staif de anul acesta au excelat la capitolul aparitii vestimentare impresionante. Actrite, modele, cantarete, bloggerite de moda au stralucit pe covorul rosu in tinute senzationale. Iata cateva dintre cele mai reusite aparitii red carpet in 2019! .

Romanii daruiesc carti: cele mai vandute titluri ale lunii decembrie

Au fost deja expediate in decembrie peste 230. 000 de carti inregistrate pe Libris. ro. , majoritatea .

Cele mai cerute interventii estetice in 2019

Avansul tehnologiei in industria de infrumusetare a generat o cerere si mai mare de proceduri estetice in 2019 comparativ cu anii precedenti. In special luand in considerare dezvoltarea segmentului interventiilor non-invazive si minim-invazive ce ofera rezultatele dorite fara a mai fi nevoie de operatii si perioade de recuperare.

Printesa Charlene de Monaco cele mai stilate aparitii din ultimul an

De cand a devenit printesa, Charlene de Monaco nu a dezamagit niciodata prin aparitiile sale. Este un veritabil etalon de stil si eleganta, iar astazi va invitam sa admiram impreuna cateva dintre cele mai reusite aparitii ale sale din ultimul an.

BURSA DE LA BUCURESTI, Una dintre cele mai performante burse din lume in 2019

In urma cu exact un an, actiunile companiilor romanesti se prabuseau pe fondul taxei pe activele financiare, in aceste zile taxa urmeaza sa fie eliminata iar Bursa de la Bucuresti este pe cale sa devina una din cele mai performante piete mondiale, informeaza Bloomberg.

Biletele de avion din perioada Revelionului, cu 15% mai scumpe fata de anul trecut

Din ce in ce mai multi romani aleg sa calatoreasca de Revelion in destinatii europene sau chiar intercontinentale, conform unei analize a agentiei online de turism, Vola. ro. Astfel, anul acesta este asteptata o crestere cu pana la 20% a rezervarilor cu data de plecare in preajma Craciunului si retur dupa Anul Nou, dar si o crestere a pretului mediu al biletelor de avion, depasindu-se pragul atins in ultimii ani. Cele mai cautate destinatii raman capitalele si marile orase europene, dar se observa o crestere a interesului pentru destinatiile din zona Orientului Mijlociu, precum Israel si Dubai, dar si pentru destinatiile mai indepartate precum Bangkok, New York si chiar Sydney.

20 cele mai frumoase colinde de Craciun. Stefan Hrusca nu putea lipsi din top!

Momentele in care asculti colinde alaturi de familie si prieteni sunt clipe de magie pura. in ziua de Craciun, colindele romanesti sau straine ne fac viata mai senina. in fiecare an, copiii pornesc la colindat in Ajun de Craciun si colinda cu diferite cantece de sarbatoare pana de Anul Nou. 20 cele mai frumoase colinde .

Cele mai tari cautari pe eMAG: aparatul care strange salamul si urzeala manelelor

EMAG a venit cu al doilea cel mai asteptat top al anului: cele mai tari cautari. Daca cele de la Google au fost si n-au fost amuzante, acum e cu totul altceva. in 2019, utilizatorii au cautat.

Cat ii costa Craciunul pe romani: sarbatorile sunt mai scumpe ca niciodata, cu o exceptie

Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun, iar un val semnificativ de cheltuieli este inevitabil. Din pacate, chiar si daca te rezumi la achizitii de baza, aproape toate sunt mai scumpe.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii in 2020

Iata care sunt cele mai fericite semne zodiacale ale anului 2020.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )