Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune carti interzise din istoria literaturii

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune carti interzise din istoria literaturii

Cartile, de-a lungul timpului, au avut in dese randuri de suferit de pe urma cenzurii. Fie ca era vorba de politica, religie sau sex, oameni impinsi de un exces de zel al ipocriziei au intors spatele unor romane care urmau sa devina unele dintre cele mai importante capodopere literare ale lumii si care reprezinta azi lecturi obligatorii, in ciuda etichetelor primite in diverse perioade. continuă pe Adevărul

Cele mai bune carti de business ale anului 2015

O maxima economica spune ca exista cinci feluri de firme: cele care actioneaza, cele care cred ca actioneaza, cele care urmaresc cum actioneaza altii, cele care se intreaba ce se intampla si cele care nu au habar ca se intampla ceva. Dar care e care? Adevarul va propune sa cititi cele mai bune carti de business ale anului 2015 pentru a gasi raspunsurile.

Cele mai bune telefoane din 2015: De la One M9 si Galaxy S6 la ZenFone 2, Huawei P8 si LG G4

Am ajuns sa putem face si lista cu cele mai bune telefoane din 2015. Pana la iPhone 6s sau iPhone 7), acestea sunt cele mai bune pe care Android le are. De asemenea, asteptam primele modele cu Windows 10, dar iata ce poti alege ca sa ai un telefon de top inca din aceasta primavara [] Cele mai bune telefoane din 2015: De la One M9 si Galaxy S6 la ZenFone 2, Huawei P8 si LG G4 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil este disponibil la pret redus

Star Wars: KOTOR este unul dintre cele mai frumoase, dar si cele mai scumpe jocuri de tip RPG pentru mobil. Astazi, acesta poate fi cumparat la un pret redus. Star Wars: KOTOR este una dintre cele mai reusit portari ale unui joc si este disponibil acum la un pret redus atat pe Google Play, cat [] Unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil este disponibil la pret redus Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Patru universitati din Romania, printre cele mai bune din lume

Patru universitati din Romania sunt pe lista celor mai bune 800 de universitati din lume, potrivit QS World University Rankings . Clasamentul a fost realizat dupa criteriul disciplina. Iata, deci, in ce domenii avem cele mai bune universitati in Romania.

Klaus Iohanis, despre militarii romani raniti in Afganistan: Vor primi cele mai bune ingrijiri medicale. Sunt alaturi de ei in aceste momente grele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este alaturi de militarii romani raniti in Afganistan si ca se asigura ca acestia sa primeasca cele mai bune ingrijiri medicale. imi indrept gandurile catre.

Utile: Infectii usoare care duc la septicemie; Corsetul - noul accesoriu de fitness care iti pune in pericol sanatatea; Ia startul alergia de primavara! Pazeste-te cu cele mai bune remedii clasice si naturiste

Supa detoxifianta de sfecla. Ficatul, cel mai mare organ intern al corpului uman, are si cele cele mai multe - peste 500 !) - si mai variate functii din organism. Trei lucruri pe care trebuie neaparat sa le faci inainte sa faci dus. Stim ca apa fierbinte si lamele vechi de ras pot sa iti distruga pielea, dar iata alte 3 lucruri.

Patru militari romani raniti in Afganistan, in urma exploziei unei masini-capcana. Vor primi cele mai bune ingrijiri medicale

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj referitor la militarii romani raniti in Afganistan, in care asigura familiile celor raniti ca vor primi cele mai bune ingrijiri medicale,.

Cele mai bune exercitii pentru umeri: flotari si genuflexiuni cu gantere

Kilogramele in plus nu se vad doar pe solduri si coapse, ci si in zone ceva mai sensibile, care sunt mult mai greu de modelat. O astfel de zona este cea a bratelor si umerilor. Un antrenor personal ne spune care sunt cele mai bune exercitii pentru umeri si care dau rezultate garantat daca sunt executate corect.

Furios si iute 7 a urcat pe cea de-a patra pozitie in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei

Filmul Fast and Furious 7/ Furios si iute 7 a depasit ultima pelicula din franciza de succes Harry Potter si a urcat pe cea de-a patra pozitie in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei.

Lista tarilor cu cele mai frumoase femei din lume: Romancele sunt inzestrate cu tot ceea ce si-ar putea dori un barbat de la o sotie

Un renumit consilier in turism, autor a peste 30 de carti, printre care si ghiduri de calatorie, medic specializat inclusiv in turism medical, a realizat o selectie cu tarile unde poti admira cele mai frumoase femei din lume, unde sunt laudate si romancele.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )