Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cele mai asteptate filme ale anului 2018

ADPM ADPM,
Cele mai asteptate filme ale anului 2018

Anul 2018 va fi generos in lansari de filme care mai de care mai interesante. Iata cele mai asteptate 32 dintre acestea. continuă pe ADPM

Subiectele zilei:Evenimentele politice ale anului 2018 in Romania si in lume: Toti ochii pe Justitie si pe Rusia;Pe ce au cheltuit primariile din Bucuresti 7,5 milioane de lei; Harta salariilor din Romania. Care sunt angajatii cel mai bine platiti si in

Gardienii inchisorilor, transformati in politisti de penitenciare. Redenumirea angajatilor inchisorilor in politisti de penitenciare, mandate de patru ani pentru functii de conducere si reducerea perioadei de. Trump, romanii, iranienii. La Ceausescu erau agenturili. Inamicul public nr. 1, la Dragnea, e statul paralel, cot la cot cu ambasadori neinformati. La iranieni strainatatea si grupari inamice straine. Nimic nou sub.

Trendul astrelor in saptamana ce urmeaza, cu Camelia Patrascanu. Care sunt zilele cele mai dificile

Astrologul Camelia Patrascanu a vorbit la Antena 3 despre trendul astral al saptamanii 8 - 14 ianuarie. Cele mai dificile zile ale saptamanii viitoare vor fi luni si marti, cand.

Top 50 cele mai frumoase zicatori ale romanilor. De popa nu scapi nici la groapa sau Baba este calul dracului

Romanii au pastrat un numar impresionant de proverbe si zicatori, a caror origine s-a pierdut de-a lungul timpului si ale caror intelesuri starnesc deseori controverse.

Zodia care divorteaza in prima parte a anului 2018

Prima parte a anului 2018 nu vine cu vesti tocmai bune pentru una dintre zodii. Divortul este pentru aceasta zodie singura solutie pentru a pune capat unei situatii care, in prima faza, pare de nerezolva.

UEFA: Dennis Man (FCSB), pe lista celor 50 de tineri jucatori care ar putea fi revelatiile anului 2018

Fotbalistul echipei FCSB, Dennis Man, a fost inclus in lista 50 pentru viitor, a tinerilor jucatori care ar putea fi revelatiile anului 2018, conform site-ului uefa. com.

CES 2018: Tendinte de la una din cele mai mari conventii de start-upuri si companii tech

In cateva zile va incepe International Consumer Electronics Show CES 2018), una dintre cele mai mari conventii de start-upuri si companii din domeniul tehnologiei, in Las Vegas, o adunare anuala a celor mai recente gadgeturi, jucarii, tehnologii auto si multe altele. CES este locul in care companiile mari si mici din domeniul tehnologiei, automobilelor, sanatatii si aparatelor de uz casnic se reunesc pentru a arata ultimele progrese in domeniu.

VIDEO Primarul comunei cu unul dintre cele mai scumpe revelioane din Romania: Am dat in cap? Pe cine am omorat?

Dupa ce a realizat unul dintre cele mai scumpe focuri de artificii din Romania, primarul comunei Cheveresu Mare sustine ca nu si-a dat seama cat de mare e suma, tot ce si-a dorit fiind un foc de artificii. Am dat in cap? Am omorat pe cineva?, s-a eschivat primarul Marcel Muia.

Una dintre cele mai indragite cantarete a primit o stea pe Walk of Fame

Cantareata Mary J. Blige, una dintre cele mai cunoscute artiste de rhythm si blues, va primi in cursul saptamanii viitoare o stea pe celebrul Walk to Fame de la Hollywood. Mary Blige a.

Moarte si Donald Trump, cele mai cautate pe Wikipedia in 2017

Un top 50 cele mai ciudate cautari pe Wikipedia in 2017 a fost publicat recent, iar rezultatele sunt, in acelasi timp, amuzante si . morbide.

Teleormanenii au cele mai mici salarii din tara

Potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica, valabile pentru anul trecut, teleormanenii au cele mai mici salarii din tara.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )