Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subiectele zilei:Evenimentele politice ale anului 2018 in Romania si in lume: Toti ochii pe Justitie si pe Rusia;Pe ce au cheltuit primariile din Bucuresti 7,5 milioane de lei; Harta salariilor din Romania. Care sunt angajatii cel mai bine platiti si in

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei:Evenimentele politice ale anului 2018 in Romania si in lume: Toti ochii pe Justitie si pe Rusia;Pe ce au cheltuit primariile din Bucuresti 7,5 milioane de lei; Harta salariilor din Romania. Care sunt angajatii cel mai bine platiti si in

Gardienii inchisorilor, transformati in politisti de penitenciare. Redenumirea angajatilor inchisorilor in politisti de penitenciare, mandate de patru ani pentru functii de conducere si reducerea perioadei de. Trump, romanii, iranienii. La Ceausescu erau agenturili. Inamicul public nr. 1, la Dragnea, e statul paralel, cot la cot cu ambasadori neinformati. La iranieni strainatatea si grupari inamice straine. Nimic nou sub. continuă pe Hotnews

Calendarul evenimentelor sportive: care sunt marile competitii ale anului 2018

2018 va fi anul a doua competitii majore, Jocurile Olimpice de Iarna de la Pyeongchang si Campionatul Mondial de fotbal din Rusia.

UEFA: Dennis Man (FCSB), pe lista celor 50 de tineri jucatori care ar putea fi revelatiile anului 2018

Fotbalistul echipei FCSB, Dennis Man, a fost inclus in lista 50 pentru viitor, a tinerilor jucatori care ar putea fi revelatiile anului 2018, conform site-ului uefa. com.

Subiectele zilei:Cat te costa sa fii tanar in noua dintre cele mai mari orase din Romania;Mai sunt necesari sapte ani pana la rezolvarea crizei de gardieni din penitenciare;Fostul episcop de Husi, implicat intr-un scandal homosexual, s-a mutat in palatul

Scurt punctaj pentru 2018. Spre un point of no return?2018 va aduce, cel mai probabil, adancirea faliilor deja create si exacerbarea tensiunilor din sistemul international catre punctul critic, dincolo de care transformarile devin ireversibile iar lumea intra, practic, intr-un alt capitol al istoriei. Deputat: Romania este plina de Lucani. O veritabila mafie care stabilea cine traieste si cine moare iese la iveala in cazul chirurgului Mihai Lucan. Alexandru Arsinel, Victor Socaciu, ministrul Sanatatii, Emil Boc si Gheorghe Funar sunt numele mentionate in fata procurorilor.

HOROSCOP 2018 pentru zodia Berbec. Care sunt momentele cheie ale anului

Pentru nativii Berbec, anul 2018 va fi anul marilor reusite profesionale. Acestia isi vor pune in evidenta calitatile de lider, vor lucra cu ambitiile personale pentru a le transforma.

Concertele anului 2018: Judas Priest, Richard Clayderman si Lara Fabian vor canta in Romania

Anul 2018 se anunta deja a fi unul interesant in privinta concertelor care vor avea loc in tara noastra. Violonistul David Garrett, pianistulRichard Clayderman, Lara Fabian, legendara trupa.

Republica Moldova va detine presedintia in GUAM pe parcursul anului 2018. Ce prioritati a stabilit Chisinaul

Incepand cu 1 ianuarie 2018, Republica Moldova a preluat presedintia Organizatiei pentru Democratie si Dezvoltare Economica GUAM, mandatul careia va dura pe parcursul intregului an.

Blockbusterele anului 2018 FOTO VIDEO

Studiourile de la Hollywood promit un 2018 prosper, cu filme de box office de la regizori precum Steven Spielberg, Ron Howard, fratii Russo, Brad Bird, Christopher McQuarrie, Etan Cohen si Gary Ross. Printre filmele noului an se numara Oceans Eight, Mission Impossible 6, Bumblebee, Robin Hood, Tomb Raider, Avengers: Infinity War, Incredibles 2 sau The Meg.

Subiectele zilei:Radu Mazare nu poate cere azil politic in Madagascar, pentru ca acolo nu exista aceasta notiune; Medicii de familie nu mai dau trimiteri si retete compensate, incepand de miercuri;Litoralul, in zodia paraginii

De ce o uraste Putin pe Clinton si l-a ajutat pe Trump sa castige. Un expert in relatiile dintre SUA si Rusia iti explica de ce-au ajuns lucrurile sa. Ziua Mondiala a Pacii - o gluma amara. Exista pe lume doua zile inchinate pacii si 363 razboiului. Pe 21 septembrie, in fiecare an din ultimii.

Apple ar putea face una din tranzactiile anului in 2018

Apple ar putea face una dintre marile mutari ale anului 2018, avand in vedere lichiditatile enorme de care dispune compania. Apple sta, literalmente, pe un munte de bani, insa toate aceste lichiditati ar trebui cheltuite, astfel ca gigantul din Cupertino trebuie sa gaseasca o investitie buna spre care sa directioneze banii. Exista zvonuri in piata [].

Concertele anului 2018: Ce artisti internationali vor veni in acest an in Romania(VIDEO)

Celebrul pianist Richard Clayderman, Lara Fabian, Caro Emerald, legendara trupa Foreigner, violonistul David Garrett sunt cateva dintre numele grele care vor concerta in acest an, in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )