Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cele mai asteptate filme ale (celei de-a doua jumatati a) anului 2014

Hotnews Hotnews,
 Cele mai asteptate filme ale (celei de-a doua jumatati a) anului 2014

La fiecare inceput de an venim cu un top 10 al celor mai asteptate filme. Anul acesta a fost insa indeajuns de prolific incat sa ii dedicam doua articole, fiecare avand un numar norocos de 13 pelicule mult asteptate. continuă pe Hotnews

Cati SARACI are una dintre cele mai bogate tari ale lumii si la cat e calculat PRAGUL SARACIEI

O persoana din 13, respectiv 7,7 la suta din populatie, este afectata de saracie in Elvetia, o tara considerata drept una dintre cele mai bogate din lume, potrivit datelor publicate luni de Oficiul federal de.

Top 5: Cele mai frumoase momente ale CM pe internet

Cupa Mondiala din Brazilia va ramane in amintirea fanilor pwentru momentele bune, pentru cele rele, dar si pentru cele inedite. Germania a cucerit marele trofeu, Brazilia s-a facut de ras in semifinale si a terminat pe patru, iar Spania a plecat acasa dupa faza grupelor. intr-o era a tehnologiei si a social-media, la mare cautare au fost postarile de pe site-urile de socializare.

FOTO Cele mai frumoase nuduri ale celebritatilor de pe copertile revistelor

Actori, cantareti, modele si sportivi au pozat nud pentru unele dintre cele mai prestigioase reviste. Va prezentam nudurile vedetelor care au infrumusetat in ultimii ani copertile publicatiilor.

Destiny, unul dintre cele mai asteptate jocuri, dezamageste deja: va arata mai rau pe Xbox One

Chiar daca va mai dura ceva timp pana la lansarea oficiala a Destiny, deja stim ca posesorii de Xbox One vor avea parte de un joc care arata mai rau decat pe PS4. Destiny este unul dintre cele mai asteptate titluri next-gen ale anului, cu un buget de aproximativ 500 de milioane de dolari investiti de publisher-ul Activision. Dezvoltat de catre Bungie, titlul promite foarte multe inovatii la capitolul gaming. Din pacate, tot mai multe dovezi ies la iveala ca [].

Unele dintre cele mai vechi urme, de peste 36.000 de ani, au fost gasite intr-o pestera din judetul Bihor

Oamenii de stiinta au descoperit in pestera Ciur Izbuc din judetul Bijor unele din cele mai vechi urme ale omului, facand astfel Romania sa castige un loc in istoria omenirii. Circa 400 de urme vechi ale.

Romania marcheaza istoria omenirii: unele dintre cele mai vechi urme au fost gasite intr-o pestera din judetul Bihor

Romania castiga un loc in istoria omenirii, gazduind pe teritoriul sau pestera in care se regasesc unele dintre cele mai vechi urme ale omului. Acestea au fost recent datate cu 20. 000 de ani mai vechi decat se credea la inceput, cand au fost descoperite.

ANOFM: Aproape 17.300 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Aproape 17. 300 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arad, Arges si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti si.

FOTOGALERIE Cele mai frumoase cladiri facute de arhitectii din Bucuresti in 2013-2014. Rezultatele concursului Anuala de Arhitectura

Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor a premiat, joi, in cadrul concursului Anuala de Arhitectura Bucuresti, cele mai frumoase cladiri/proiecte realizate de arhitectii din Capitala in perioada 2013-2014. Premiul sectiunii Arhitectura, categoria social-culturale, a fost castigat de arhitectul Mario Kuibus pentru interventia pe o cladire aflata in Bucuresti, zona Dorobanti. La categoria locuinte, premiul a fost castigat de arhitectii Andrei SERBESCU, Adrian UNTARU, Claudiu FORGACI, Valentina TIGARA, Bogdan BRADATEANU si Simina IGNAT pentru un ansamblu de locuinte realizat in Bucuresti, pe strada Dogarior zona Eminescu Polona, Tunari). Da click pe FOTOGALERIE pentru a vedea lucrarile premiate la Anuala de arhitectura 2013 Pentru a vedea imaginile la rezolutie mai mare accesati www. anuala. ro .

Cele mai DURE sanctiuni date pana acum Rusiei de America si Uniunea Europeana. Care a fost reactia lui Vladimir Putin

Statele Unite si Uniunea Europeana au impus noi sanctiuni economice impotriva Rusiei, cele mai dure de la declansarea crizei din Ucraina. O serie de companii rusesti importante raman fara finantare si cu.

Cele mai eficiente remedii pentru pietrele la rinichi

Statisticile arata ca 25% din romani sufera de pietre la rinichi. Cazurile cele mai frecvente se intalnesc la barbati, insa numarul femeilor cu aceasta afectiune a crescut. Iata cateva solutii naturale care te scapa de problema!.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )