Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cele mai asteptate telefoane din 2020

România Liberă România Liberă,
Cele mai asteptate telefoane din 2020

Degeba vine anul nou daca nu aduce si cateva telefoane noi-noute, neaparat cu functii care sa rupa g. continuă pe România Liberă

VIDEO Cele mai asteptate filme care intra in cinematografele din Romania la acest inceput de an

Cinefilii din Romania vor avea parte de numeroase premiere in prima luna a anului 2020. Primele filme pot fi vazute din acest week-end.

Haos pe Aeroportul Otopeni. Curentul a picat si banda pentru transportul bagajelor s-a blocat, intr-una din cele mai aglomerate zile din an (VIDEO)

A fost una dintre cele mai aglomerate zile pe Aeroportul Henri Coanda. Banda de transport bagaje s-a blocat de cateva ori iar haosul s-a instalat imediat. Totodata, au fost inregistrate caderi repetate de.

Horoscopul AVERII. Cele mai NOROCOASE trei zodii in 2020! La cine vin banii

Cele mai norocoase zodii in 2020. Majoritatea zodiilor au lasat lucrurile neterminate. Daca in 2019 nu te-ai stresat si nu ai pus bani la ciorap, 2020 este un an perfect in care poti schimba.

Horoscopul TRISTETII. Cele mai SINGURATICE zodii in 2020

Cativa dintre nativii zodiacului sunt oameni cu firi introvertite si destul de complicate, in 2020. Acesti oameni au nevoie de multa intimitate, de liniste si de izolare pentru a-si pune gandurile in ordine si pentru.

HOROSCOP: Acestea sunt cele mai NOROCOASE zodii in 2020! TOTUL le pica din cer acestor patru nativi

Anul 2020 se anunta a fi unul de poveste pentru unii nativi din horoscop, intrucat fie vor gasi noroc in plan financiar, fie in dragoste. Horoscopul copilasilor. Ce COPIL ai, in functie de zodia in care.

MESAJE DE SF. IOAN. Cele mai frumoase mesaje, urari pe care poti sa le trimiti celor dragi

Crestinii praznuiesc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, soborul Sfantului Ioan Botezatorul, sarbatoare considerata una dintre cele mai importante sarbatori din calendarul crestin. De altfel, biserica a inchinat lui Ioan sase sarbatori: zamislirea lui 23 septembrie), nasterea 24 iunie), soborul lui 7 ianuarie), taierea capului 29 august), prima si a doua aflare a capului lui 24 februarie) si a treia aflare a capului sau 25 mai).

Fiica ei traia cel mai frumos moment din viata ei, asa ca s-a repezit la telefon sa filmeze totul. Ulterior, cand s-a uitat pe imagini s-a luat cu mainile de cap! Ce a surprins, de fapt, femeia

Susan Griego ar fi trebuit sa filmeze momentul in care fiica ei traia cele mai frumoase clipe din viata ei de pana atunci, insa lucrurile au luat rapid o directie neasteptata din cauza. neatentiei.

Dell a anuntat cele mai usoare si mai mici laptopuri de 15 inci: au 5G si inteligenta artificiala

Noua serie de laptopuri Dell Latitude 9510, conform spuselor producatorului, include cele mai mici si mai usoare ultraportabile de 15 inci. La inceput de 2020, Dell isi extinde seria de sisteme.

Ce se intampla cu cele 150.000 de pensii speciale in 2020. Cea mai mare pensie din Romania este de 74.000 de lei

In anul 2019, care tocmai a trecut peste 9 miliarde de lei au fost bugetati pentru plata pensiilor speciale, din care peste 8 miliarde pentru plata pensiilor militare de stat si 1 miliard a pensiilor de serviciu, insemnand un total, de aproape 160. 000 de pensii speciale. Ce se intampla cu cele 150. 000 de pensii speciale .

Ianuarie cele mai SCAZUTE temperaturi! Prognoza ANM pentru prima luna a anului 2020

Ianuarie este luna de iarna caracterizata, in general, de cele mai scazute valori minime ale temperaturii, ca urmare a persistentei maselor de aer continental polar ce acopera in aceasta perioada jumatatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )