Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai bine platite 10 actrite de la Hollywood in 2020. Sofia Vergara conduce cu 43 de milioane de dolari!

ADPM ADPM,
Cele mai bine platite 10 actrite de la Hollywood in 2020. Sofia Vergara conduce cu 43 de milioane de dolari!

Celebra publicatie Forbes a facut public clasamentul celor mai bine platite actrite de la Hollywood in anul 2020. Sofia Vergara este cea care conduce topul cu 43 de milioane de dolari. continuă pe ADPM

Top 10 cele mai piratate filme de pe torrent: creatiile Netflix fac legea si aici

Desi nu are cel mai scump abonament din lume, mai multe creatii Netflix sunt incluse in top 10 cele mai piratate filme de pe torrent, in aceasta saptamana. Internetul este plin de surse de.

Digi24: Scufundarea Titanicului. Apare o noua ipoteza, dupa mai bine de un secol

La mai bine de un secol de la naufragiul Titanicului, tragedia nu si-a dezvaluit toate secretele, iar de curand a aparut o noua ipoteza pentru a explica ce a dus la scufundarea navei. Cei care au avut sansa sa urce in barcile de salvare au povestit ca pe cer se vedeau.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar .

Harta incaltamintei din Romania. Cele mai populare marci de pantofi. in ce orase poarta femeile cele mai inalte tocuri

Ce fel de incaltaminte cumpara cel mai des romanii? in care orase poarta femeile cele mai inalte tocuri? Care sunt culorile cele mai populare si care sunt evitate? Unde locuiesc romanii cu cele mai mari marimi la incaltaminte?.

Unde izbucnesc cele mai multe focare de coronavirus in Romania: Centrele sociale si spitalele sunt cele mai vulnerabile

Potrivit unui raport saptamanal publicat de INSP, in perioada 21 septembrie 4 octombrie, au fost raportate un numar de 275 de focare active, cu un total de 2898 de cazuri confirmate. Cele mai multe focare 49).

Cele mai importante 5 obiecte pe care trebuie sa le reciclezi daca vrei sa respiri aer curat in orasul tau

Desi pare greu de crezut, posibilitatea de a ne trezi dimineata si a inspira oxigen se datoreaza mediului inconjurator. Astfel, in timp ce metropolele devin tot mai aglomerate, padurile si zonele verzi ne indeamna sa ne reincarcam bateriile, in inima naturii. Cele mai importante 5 obiecte pe care trebuie sa le reciclezi Statisticile pentru urmatorii .

Satul-fantoma din Romania. Natura a inghitit cele mai multe case ale romanilor din zona. Ce s-a intamplat cu oamenii

Romania este una din cele mai frumoase tari din Europa. Dovada stau multe din locurile, parca scoase din basme. Undeva, in judetul Hunedoara, exista insa o localitate uitata de lume. Satul-fantoma din judetul Hunedoara in judetul Hunedoara, la 15 km de oras, exista un loc numit Lacul Cincis. Este considerat unul dintre cele mai mari .

FOTO Cum ar fi aratat azi sapte dintre cele mai cunoscute femei din istorie

Graficiana Becca Saladin, totodata o mare pasionata de istorie, a incercat sa recreeze portretele unora dintre cele mai cunoscute personalitati feminine din toate timpurile. Le-a dat chipul unor oameni moderni cu ajutorul tehnologiei si al talentului artistic. Creativitatea si ideile ei se vad in lucrarile extraordinare pe care le-a prezentat publicului.

Cele mai frumoase locuri din Grecia. 7 frumuseti de la mare si 7 care NU tin de litoral

Odata cu venirea verii, o mare parte din populatia Romaniei a ales sa isi petreaca vacantele in afara tarii. Unii pentru preturile avantajoase, altii pentru ca s-au plictisit deja de litoralul romanesc. Dar care este una dintre cele mai alese locuri de vacanta de romani? Grecia este una dintre cele mai frumoase locuri pentru a-ti .

Cele mai spectaculoase creatii Kenzo. Designerul a incetat din viata la 81 de ani!

Lumea internationala a modei este in doliu dupa moartea celebrului designer Kenzo. Iata cateva dintre cele mai spectaculoase creatii Kenzo lansate de-a lungul anilor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )