Libnet.ro
UNICEF

14:30

Top 10 cele mai piratate filme de pe torrent: creatiile Netflix fac legea si aici

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai piratate filme de pe torrent: creatiile Netflix fac legea si aici

Desi nu are cel mai scump abonament din lume, mai multe creatii Netflix sunt incluse in top 10 cele mai piratate filme de pe torrent, in aceasta saptamana. Internetul este plin de surse de. continuă pe Playtech

Cele mai bune glume cu Donald Trump. Top 18 bancuri cu presedintele american

Donald John Trump s-a nascut pe data de 14 iunie 1946. Este un miliardar american, vedeta de televiziune, politician si actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. El a fost a fost ales al 45-lea presedinte al Statelor Unite in alegerile din 8 noiembrie 2016. Este cel mai in varsta presedinte al Statelor Unite. Donald .

Actorul Thomas Jefferson Byrd, distribuit de Spike Lee in mai multe filme, impuscat mortal in Atlanta

Actorul Thomas Jefferson Byrd, cunoscut din mai multe filme regizate de Spike Lee, a fost impuscat mortal in Atlanta, potrivit politiei locale citate de Variety.

Harta incaltamintei din Romania. Cele mai populare marci de pantofi. in ce orase poarta femeile cele mai inalte tocuri

Ce fel de incaltaminte cumpara cel mai des romanii? in care orase poarta femeile cele mai inalte tocuri? Care sunt culorile cele mai populare si care sunt evitate? Unde locuiesc romanii cu cele mai mari marimi la incaltaminte?.

Cele mai frumoase locuri din Grecia. 7 frumuseti de la mare si 7 care NU tin de litoral

Odata cu venirea verii, o mare parte din populatia Romaniei a ales sa isi petreaca vacantele in afara tarii. Unii pentru preturile avantajoase, altii pentru ca s-au plictisit deja de litoralul romanesc. Dar care este una dintre cele mai alese locuri de vacanta de romani? Grecia este una dintre cele mai frumoase locuri pentru a-ti .

Cele mai spectaculoase creatii Kenzo. Designerul a incetat din viata la 81 de ani!

Lumea internationala a modei este in doliu dupa moartea celebrului designer Kenzo. Iata cateva dintre cele mai spectaculoase creatii Kenzo lansate de-a lungul anilor.

Romania, invadata de gripa porcina. Cele mai afectate judete

Pesta porcina evolueaza in 40 de judete din Romania, cele mai afectate fiind Teleorman, Iasi si Satu Mare, a anuntat Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), citata de Mediafax.

Cele mai bune alimente, in caz ca esti constipat. Scapi imediat de probleme

Constipatia nu este o boala in sine, ci un simptom. Foarte multi oameni, insa, trateaza aceasta problema ca pe o indispozitie de moment si, de multe ori, jena ii determina sa se trateze acasa, in loc sa mearga la medic. Cand vei ajunge in cabinetul unui doctor, vei auzi mai mult ca sigur ca alimentatia .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar .

RAED ARAFAT, LA 30 DE ANI DE SMURD: Munca de convingere si schimbarea mentalitatilor au fost cele mai mari consumatoare de timp

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a afirmat, astazi, la festivitatea implinire a 30 de ani de la infiintarea Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare SMURD) in Romania, ca munca de convingere si schimbarea mentalitatilor au fost cele mai mari consumatoare de timp de la infiintarea acestui serviciu in tara noastra si ca si astazi inca anumite intrebari persista.

Miss Royal! Ele sunt cele mai frumoase adolescente de la casele regale

Printesele frumoase din povesti au si variantele lor moderne. Este vorba despre cele mai fermecatoare pustoaice nascute in sanul familiilor regale, care vor stapani, peste ani, lumea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )