Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cele mai bizare boli mintale. Afectiunea care-i face pe bolnavi sa se creada morti

Adevărul Adevărul,
Cele mai bizare boli mintale. Afectiunea care-i face pe bolnavi sa se creada morti

Cele mai multe dintre aceste afectiuni sunt rare, iar unele ar putea sa para, cel putin la prima vedere caraghioase, insa lucrurile nu stau deloc asa. Ca orice boli mintale, aceste tulburari sunt luate in serios de medici, iar viata celor care afectati direct, dar si vietile apropiatilor, se pot transforma intr-un adevarat cosmar. continuă pe Adevărul

Cele mai bizare boli mentale. Afectiunea care-i face pe bolnavi sa se creada morti

Cele mai multe dintre aceste afectiuni sunt rare, iar unele ar putea sa para, cel putin la prima vedere caraghioase, insa lucrurile nu stau deloc asa. Ca orice boli mentale, aceste tulburari sunt luate in serios de medici, iar viata celor care afectati direct, dar si vietile apropiatilor, se pot transforma intr-un adevarat cosmar.

Utile:Combate raul de masina cu ulei de lavanda; Quinoa si chia benefice n curele de slabire; 6 cele mai mari riscuri atunci cnd te expui la temperaturi ridicate

Alunitele. 5 remedii naturale pentru indepartarea acestora. Usturoiul este una dintre cele mai eficiente remedii pentru alunite, deoarece contine enzime care ajuta la. 5 zgomote ale corpului care pot semnala boli ascunse. Tiuit in urechi Poate semana cu un bazait suparator sau un fluierat repezit, care trece, de obicei, de la sine. Tiuitul in.

Guvernul SUA contesta preluarea Time Warner de catre ATT, una dintre cele mai mari tranzactii de pe piata media

Guvernul SUA incearca sa blocheze una dintre cele mai mari achizitii de pe piata media, preluarea grupului Time Warner de catre ATT. Departamentul american de Justitie a anuntat, potrivit The Guardian, ca va face apel impotriva unei decizii recente a unui judecator federal de a permite aceasta tranzactie. Decizia ce fusese privita drept o lovitura data administratiei conduse de Donald Trump, presedintele care se opusese fatis acestei afaceri.

FOTO Legenda urbana a fondarii uneia dintre cele mai prestigioase universitati din lume: Stanford. Cat e adevar si cat e poveste

Circula pe retelele de socializare o poveste cu talc, despre cum ar fi luat nastere una din cele mai importante universitati din lume, Universitatea Stanford din California, aflata in primele trei institutii de profil din lume. Cat este insa fictiune si cat este realitate?.

Cele mai bune neveste in functie de luna nasterii. Verifica daca sotia ta este pe lista

Vrei sa stii care sunt cele mai bune neveste ale zodiacului? Ianuarie Nevasta Capricorn: Este foarte incapatanata, dar si cea mai organizata. Poate parea rece si fara inima, insa este foarte protectoare si.

Android Auto va fi disponibil pe cele mai noi modele Dacia pentru o experienta multimedia mai buna

Android Auto este unul dintre cele mai importante produse din portofoliul Google si faciliteaza conexiunea dintre smartphone si display-ul masinii personale, oglindind ecranul terminalului chiar in bordul autovehiculului.

FOTO Ducesa inimilor: Meghan Markle a acaparat toata atentia in primul turneu regal alaturi de sotul ei, Printul Harry. Cele mai frumoase momente

Ducii de Sussex au reusit sa cucereasca pe toata lumea cu aparitiile din primul lor turneu regal, desfasurat in Irlanda. Evident, cele mai multe complimente s-au indreptat catre Meghan Markle, pentru prestanta si tinutele impecabile.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Divina

Un muntean care avea o prietena moldoveanca ii face acesteia o declaratie de dragoste: - Iubito esti divina! la care ea ii raspunde: - Nu, nu amandoi suntem di vina! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ursul

Era bula la scoala si vine un inspector cu o intrebare. Inspectorul: Cine stie ce face cand vine ursul? Bula: - Eu stiu. Inspectorul: - Ia zii mai bula, inspectorul de colo. Bula: - Pai ce sa fac,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ghicitoarea

Ion si Gheorghe se intorc acasa dupa calatoria la Bucuresti. Ajung la gara, se urca in trenul de Cluj, isi gasesc doua locuri. - Mai Ioane, cat face trenul pana la Cluj? - Mult, ma. Toata ziua. - Si ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )