Libnet.ro
UNICEF

19:30

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ursul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ursul

Era bula la scoala si vine un inspector cu o intrebare. Inspectorul: Cine stie ce face cand vine ursul? Bula: - Eu stiu. Inspectorul: - Ia zii mai bula, inspectorul de colo. Bula: - Pai ce sa fac,. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Analiza

Bula merge la doctor, care ii recomanda o analiza de urina. - Cat costa?, intreaba el. - 50 de lei, spune doctorul. - Cam scump, zice Bula, mai reflectez. A doua zi, Bula apare cu un borcan marisor, plin.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Profesorul

-Mama, zise Bula, il vezi pe omul ala care trece strada acum? Cu nici un chip sa nu stai de vorba cu el! -Dar cand m-ai vazut tu pe mine stand de vorba cu strainii? -Niciodata, dar ala e profesorul meu de matematic.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ochiul

Ofiterul de la centrul de recrutare il intreaba pe Bula: Recrut, ce-i cu ochiul dumitale? E un ochi artificial. Si din ce e facut un ochi artificial? Din sticla, domnule.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Bile

Intr-un bloc era o cutie. In cutie erau doua bile. E un cutremur si blocul se darama. Bilele fac poc poc! De ce fac poc poc? Fiindca daca erau trei bile faceau poc poc poc! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pe plaja

Alinuta era pe plaja. -Mami un om a tipat la mine. -Si ce-a ti-a spus? -Ajutoooooor!!!! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciula

Un oltean vine acasa beat crita si se culca cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste, pune mana in cap si-si spune surprins: - Mai, mare minune. M-am culcat chel si m-am trezit cu parul.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Oaspetele

Un oaspete la masa unui oltean. Olteanul: Mai ia o bucata de carne. Multumesc, am mancat deja doua bucati. De fapt, patru, dar tu mananca, cine sta sa le numere .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Creditul

Intr-o noapte, un domn. mai in varsta, ramane in apartamentul unei blonde. Dimineata, inainte de a pleca, domnul se adreseaza blondei: - M-am simtit foarte bine. Cat iti datorez? - Domnule, de data aceasta nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ghicitoarea

Ion si Gheorghe se intorc acasa dupa calatoria la Bucuresti. Ajung la gara, se urca in trenul de Cluj, isi gasesc doua locuri. - Mai Ioane, cat face trenul pana la Cluj? - Mult, ma. Toata ziua. - Si ce.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Nevasta

De ce moldovenii isi cauta nevasta inalta si daca se poate si blonda ? Pentru ca aceasta este singua posibilitate ca ea sa fie mai proasta ca el.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )