Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cele mai bizare evenimente din Al Doilea Razboi Mondial. Prizonierii folositi ca tinte vii si victime ale canibalilor

Adevărul Adevărul,
Cele mai bizare evenimente din Al Doilea Razboi Mondial. Prizonierii folositi ca tinte vii si victime ale canibalilor

O serie aproape nesfarsita de atrocitati a marcat desfasurarea celui mai mare razboi din istoria omenirii, iar unele evenimente petrecute in timpul sau au parut cu totul neverosimile. continuă pe Adevărul

IN CONTEXTUL CELEBRARII SFARSITULUI CELUI DE-AL DOILEA RAZBOI MONDIAL: Merkel se va intalni cu Theresa May

Cancelarul german, Angela Merkel, se va intalni cu premierul britanic, Theresa May saptamana viitoare in contextul celebrarii sfarsitului celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a informat un purtator de cuvant al cancelariei germane.

HOROSCOP. Top cele mai bune amante din zodiac. Femeile Rac sunt niste ingeri, Balantele insa sunt... Doamne fereste

Fiecare dintre noi avem dorinte si ni le manifestam in diferite moduri. Depinde de personalitate si cultura. O femeie indrazneata nu este neaparat vulgara. Majoritatea clasificarilor de acest gen vin din partea unor.

GRAFIC Care este orasul cu cele mai scumpe terenuri din Romania. Surpriza: Nu este Bucurestiul!

Cluj-Napoca a devenit orasul cu cele mai scumpe terenuri pentru dezvoltari industriale din Romania, preturile de aici, in locatii de maxim interes, fiind si de aproape doua ori mai mari decat cele cerute pentru o locatie din Bucuresti, arata o analiza a companiei de consultanta imobiliara Dunwell, specializata in sectorul Industrial.

Bose a reinventat cele mai bune casti din lume: de ce sunt speciale

Bose face o treaba foarte buna in domeniul solutiilor audio de cateva deceni, iar in ultima perioada, a dominat piata castilor cu anulare a zgomotului de fond prin intermediul seriei Quiet.

Una dintre cele mai indragite jucatoare din istoria tenisului s-a retras definitiv din activitate la Roland Garros! Simona Halep a avut un mesaj pentru ea

Turneul de la Roland Garros, ajuns in turul al doilea al meciurilor de pe tabloul principal, a prilejuit retragerea unei jucatoare de legenda din WTA.

James Bond: Cele mai interesante gadgeturi din istoria celebrei serii

Fara indoiala, unul dintre secretele popularitatii fantastice de care s-a bucurat seria filmelor cu James Bond, din 1962 pana in prezent, este inventivitatea de care dau dovada colaboratorii Quartermaster Q) ai agentului 007, atunci cand vine vorba de arme, masini si tot felul de dispozitive, pe cat de ingenioase, pe atat de letale.

Adio handbal! Una dintre cele mai importante jucatoare din nationala Romaniei s-a retras definitiv din sport

Fostul pivot al echipei noastre isi va dedica timpul familiei si spera sa aiba parte de cel mai frumos trofeu: un copil.

Cele mai ciudate instrumente muzicale traditionale. Ce sunt ocarina, cobza si titera

Instrumentele muzicale aerofone au fost folosite din cele mai vechi timpuri, utilizate si de catre pastori in perioadele in care acestia erau plecati cu oile la pascut.

Cele mai bune motoare pe benzina in 2019 le gasim la MINI, VW, Mazda

Masinile moderne sunt capabile sa consume mai putin combustibil ca niciodata, si, din fericire, nu sunt lipste de putere, plictisitoare. Asadar iata cele mai bune motoare pe benzina in 2019.

Locuri de munca in Europa: care sunt cele mai cautate meserii si ce salarii se dau

Romanii care vor sa munceasca in afara au la dispozitie sute de joburi disponibile in Uniunea Europeana prin reteaua EURES. Sunt posturi vacante pentru brutarri, ajutor de bucatar sau consilier vanzari. Locurile de munca sunt disponjibile prin reteaua EURES. Aceasta este o retea de cooperare constituita din serviciile publice de ocupare a fortei de munca [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2919 seconds )