Libnet.ro
UNICEF

18:30

Una dintre cele mai indragite jucatoare din istoria tenisului s-a retras definitiv din activitate la Roland Garros! Simona Halep a avut un mesaj pentru ea

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai indragite jucatoare din istoria tenisului s-a retras definitiv din activitate la Roland Garros! Simona Halep a avut un mesaj pentru ea

Turneul de la Roland Garros, ajuns in turul al doilea al meciurilor de pe tabloul principal, a prilejuit retragerea unei jucatoare de legenda din WTA. continuă pe Adevărul

E una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din lume. Dar in spatele succesului ei se ascunde un trecut furtunos. A ascuns timp de ani de zile ca a fost abuzata de tatal vitreg

Ellen DeGeneres, una dintre cele mai indragite prezentatoare americane, a povestit ca in adolescenta a fost agresata sexual de tatal ei vitreg. Cu toate ca a trecut prin momente ingrozitoare, mai ales .

Adio handbal! Una dintre cele mai importante jucatoare din nationala Romaniei s-a retras definitiv din sport

Fostul pivot al echipei noastre isi va dedica timpul familiei si spera sa aiba parte de cel mai frumos trofeu: un copil.

James Bond: Cele mai interesante gadgeturi din istoria celebrei serii

Fara indoiala, unul dintre secretele popularitatii fantastice de care s-a bucurat seria filmelor cu James Bond, din 1962 pana in prezent, este inventivitatea de care dau dovada colaboratorii Quartermaster Q) ai agentului 007, atunci cand vine vorba de arme, masini si tot felul de dispozitive, pe cat de ingenioase, pe atat de letale.

Cele mai bizare evenimente din Al Doilea Razboi Mondial. Prizonierii folositi ca tinte vii si victime ale canibalilor

O serie aproape nesfarsita de atrocitati a marcat desfasurarea celui mai mare razboi din istoria omenirii, iar unele evenimente petrecute in timpul sau au parut cu totul neverosimile.

China ameninta SUA cu o noua arma in razboiul comercial dintre cele doua: mineralele rare. De ce sunt ele importante?

Pe fondul razboiului comercial, China a amenintat cu impunerea de restrictii asupra unora dintre cele mai importante resurse pentru Statele Unite, restrictii care, in situatia in care vor fi impuse, ar putea.

HOROSCOP. Top cele mai bune amante din zodiac. Femeile Rac sunt niste ingeri, Balantele insa sunt... Doamne fereste

Fiecare dintre noi avem dorinte si ni le manifestam in diferite moduri. Depinde de personalitate si cultura. O femeie indrazneata nu este neaparat vulgara. Majoritatea clasificarilor de acest gen vin din partea unor.

Totul despre relatia Mirabelei Dauer cu fiul instrainat. Nanu nu o vede drept mama pe cea care i-a dat nastere

Este una dintre cele mai indragite artiste din Romania, insa putini cunosc detalii legate despre viata ei privata. Si asta pentru ca Mirabela Dauer a incercat mereu sa-i bucure pe romani, nu sa-i impovareze cu drama ei.

inca un membru PSD da semne de razvratire. Sa luam masurile pentru redresare

Rezultatele obtinute de PSD la nivel national reprezinta unul dintre cele mai grele momente ale partidului, a declarat liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, considerat unul dintre baronii locali ai partidului, citat de .

PSD a pierdut alegerile pana si in PROPRIUL bazin electoral: judetul Vaslui. Dumitru Buzatu: Sa luam masurile pentru redresare

Rezultatele obtinute de PSD la nivel national reprezinta unul dintre cele mai grele momente ale partidului, a declarat liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, considerat unul dintre baronii locali ai partidului, citat de .

GRAFIC Care este orasul cu cele mai scumpe terenuri din Romania. Surpriza: Nu este Bucurestiul!

Cluj-Napoca a devenit orasul cu cele mai scumpe terenuri pentru dezvoltari industriale din Romania, preturile de aici, in locatii de maxim interes, fiind si de aproape doua ori mai mari decat cele cerute pentru o locatie din Bucuresti, arata o analiza a companiei de consultanta imobiliara Dunwell, specializata in sectorul Industrial.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )