Libnet.ro
UNICEF

17:30

Bose a reinventat cele mai bune casti din lume: de ce sunt speciale

Playtech Playtech,
Bose a reinventat cele mai bune casti din lume: de ce sunt speciale

Bose face o treaba foarte buna in domeniul solutiilor audio de cateva deceni, iar in ultima perioada, a dominat piata castilor cu anulare a zgomotului de fond prin intermediul seriei Quiet. continuă pe Playtech

HOROSCOP. Top cele mai bune amante din zodiac. Femeile Rac sunt niste ingeri, Balantele insa sunt... Doamne fereste

Fiecare dintre noi avem dorinte si ni le manifestam in diferite moduri. Depinde de personalitate si cultura. O femeie indrazneata nu este neaparat vulgara. Majoritatea clasificarilor de acest gen vin din partea unor.

Cele mai bune motoare pe benzina in 2019 le gasim la MINI, VW, Mazda

Masinile moderne sunt capabile sa consume mai putin combustibil ca niciodata, si, din fericire, nu sunt lipste de putere, plictisitoare. Asadar iata cele mai bune motoare pe benzina in 2019.

SUA: Cel mai mic bebelus din lume a fost externat dintr-un spital din San Diego, California

Cel mai mic bebelus din lume a iesit din spital, la 5 luni dupa ce a venit pe lume in San Diego, California, relateaza CNN.

Cele mai bune 10 bancuri cu copii. Cum invata micutii lunile anului

Pusi mereu pe sotii, copiii reusesc sa starneasca hohote de ras, iar spontaneitatea lor a fost exploatata si de amatorii de bancuri. Va prezentam o selectie a celor mai amuzante bancuri care ii au in prim plan pe cei mici.

Faze tari: Cele mai bune glume si meme-uri cu Liviu Dragnea la puscarie; Cum arata tanara arbitru de fotbal pe care jucatorii au trimis-o sa se prostitueze; Erau adolescenti, aveau un copil si erau judecati de societate. 18 ani mai tarziu situatia s-a sc

Are vesta din parul de pe spate. Frizeria lui Polataglu din Diyarbakir, Turcia, a devenit celebra la. Arheologii au descoperit o unealta unica folosita de catre minerii mayasi. in situl arheologic Ek Way Nal, o fosta mina a populatiei Maya, localizata intr-o.

Cel mai sigur telefon din lume, lansat oficial: de ce nu ai auzit de el, pana acum

De-a lungul anilor, am vazut multe smartphone-uri care se laudau cu performanta de a oferi cel mai ridicat grad de securitate al datelor. Bittium Tough Mobile 2 este doar cel mai recent dintre.

E oficial. Acesta este cel mai bun motor din lume

V8 biturbo de 3,9 litri a castigat pentru al patrulea an consecutiv titlul de Motorul Anului, acordat de Revista Engine Technology International. Dezvolta 670 de cai-putere si este prezent pe 488 GTB, 488 .

GRAFIC Care este orasul cu cele mai scumpe terenuri din Romania. Surpriza: Nu este Bucurestiul!

Cluj-Napoca a devenit orasul cu cele mai scumpe terenuri pentru dezvoltari industriale din Romania, preturile de aici, in locatii de maxim interes, fiind si de aproape doua ori mai mari decat cele cerute pentru o locatie din Bucuresti, arata o analiza a companiei de consultanta imobiliara Dunwell, specializata in sectorul Industrial.

Cele mai bizare evenimente din Al Doilea Razboi Mondial. Prizonierii folositi ca tinte vii si victime ale canibalilor

O serie aproape nesfarsita de atrocitati a marcat desfasurarea celui mai mare razboi din istoria omenirii, iar unele evenimente petrecute in timpul sau au parut cu totul neverosimile.

Utile: Cum sa slabesti prin hipnoza; Care sunt fructele si legumele cu cele mai multe pesticide; Sindromul burnout si perfectionismul

Ai limba incarcata de depozite albicioase sau galbui? Mergi imediat la doctor. Probabil stii deja pe. Trucuri care te fac sa arati mai slaba. Este drept ca sportul si dieta sunt cele mai bune solutii pentru a obtine silueta de vis. Dar cand.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )