Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bizare sfaturi sexuale din istorie. De ce ar fi important ca barbatul sa se concentreze in timpul sexului

Adevărul Adevărul,
Cele mai bizare sfaturi sexuale din istorie. De ce ar fi important ca barbatul sa se concentreze in timpul sexului

De la evitarea unor pozitii sexuale considerate nenaturale, la pericolele masturbarii pentru sanatate, asa-zisii specialisti in materie de sex s-au intrecut in a da sfaturi care mai de care mai ciudate. continuă pe Adevărul

Romania, printre cele mai primitoare 10 tari din lume! Verdictul a fost dat de liderii pe piata solutiilor online pentru turism

Platforma de calatorii Booking a plasat Romania intr-un top al celor mai primitoare 10 tari din lume, pe baza opiniilor lansate de turisti, anunta profit. ro. Asadar, publicatia noteaza ca, pentru al.

Peste 1.500 locuri de munca, vacante in strainatate. Ce tara ofera cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European SEE) ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 517 locuri de munca cele mai multe peste 1. 000) in Spania, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM.

Cifre excelente pentru Dacia pe cea mai importanta piata auto din Europa in 2018! Duster a depasit cel mai vandut SUV in 2017, dar nici Sandero nu sta rau deloc

Cea mai mare piata auto de pe batranul continent ne aduce o veste buna! Profit. ro anunta ca Dacia Duster a fost, in anul 2018, unul dintre cele mai vandute SUV-uri din Germania, acolo unde a depasit.

EURO, CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ISTORIE! Record negativ absolut pentru leu! DEZASTRU PENTRU ROMANI!

Miercurea neagra pentru moneda nationala. Euro atinge cel mai mare nivel din istorie. Moneda europeana a fost cotata, miercuri, la 4,6722 lei. Si dolarul american s-a preciat, ajungand la 4. Francul.

EURO A DEPASIT PRAGUL DE 4,67 LEI Cel mai slab leu din istorie

Zi proasta pentru moneda nationala. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat cea mai slaba cotatie din istorie pentru leu in raport cu euro, de 4,6722 lei pentru moneda europeana.

Cele mai tari postari pe Instagram ale vedetelor de la Golden Globes 2019

Ceremonia de decernare a Golden Globes 2019 s-a vazut altfel, dar la fel de interesant, si pe paginile de socializare ale vedetelor. Iata cele mai tari postari ale acestora pe Instagram! .

Cele mai bune machiaje de la Golden Globes 2019

Vedetele care au participat la Golden Globes de anul acesta nu ne-au dezamagit in materie de stil, machiaj si coafura. Aparitiile lor au fost foarte bine gandite si construite. De la fard verde, gene albastre, pana la buze sangerii, iata cele mai bune machiaje de la Globurile de Aur din acest an.

12 din cele mai frumoase zone cu cladiri de patrimoniu din Bucuresti sunt n pericol. Planul urbanistic care le protejeaza de rechinii imobiliari expira

Planul Urbanistic Zonal care protejeaza 12 din cele 98 de zone protejate din Bucuresti si care ofera protectie cladirilor de patrimoniu din aceste areale, pentru a nu fi demolate sau agresate de interventii urbanistice neadecvate, expira pe 18 februarie 2019. Consilierii USR cer primarului Gabriela Firea sa puna pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Consiliu General proiectul de prelungire a documentatiei de urbanism si sa apere patrimoniul construit al Bucurestiului.

Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte la frigidere de astazi

Daca vreti sa va cumparati o combina frigorifica in aceasta perioada, trebuie sa studiati oferta celor de la eMAG. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG combine frigorifice din aceasta perioada.

Chrome te scapa de cele mai agresive reclame de pe internet in curand

Google Chrome beneficiaza de actualizari constante, iar cele mai recente vizeaza blocarea unora dintre cele mai agresive reclame de pe internet. Cei de la Google se afla intr-o competitie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )