Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cele mai bune bancuri cu nebuni. Regretul pacientului vindecat: cu sase luni in urma eram Napoleon, iar acum sunt un nimeni

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu nebuni. Regretul pacientului vindecat: cu sase luni in urma eram Napoleon, iar acum sunt un nimeni

Bancurile cu nebuni au facut intotdeauna deliciul ascultatorilor. Spitalele de nebuni devin scena unor intamplari amuzante, iar nebunii, personaje pline de umor. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fotograful

Intr-un sat din Ardeal, un fotograf nou, cam fara experienta. incadra aiurea pozele, si de cele mai multe ori oamenilor nu li se vedeau ochii. Vin doua unguroaice - mama si fiica. - Bune ziua, domnu foto.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Farmacia

Savantii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc in farmacie.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Deturnarea

Doi politisti, de la paza unui aeroport discuta intre ei: Primul: - Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul!. Ia uite-l p-asta cat este de mare!. Al doilea: - Ma,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Calea ferata

Un ardelean se trezeste, dimineata, si, cand se uita pe geam, vede 3 insi, care faceau poze si masurau. Ardeleanul, suparat, iese din casa, se duce la ei si ii intreaba: - Pai, ce faceti voi aci ,mai? -.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Broscute

Merg doua broscute prin desert, si se intalnesc in varful unei dune de nisip: -Ciao soro, unde mergi? -Aiurea, soro -Hai pe aici ca-i mai aproape.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Monstrul

Alinuta vine plangand la mica-sa si ii spune: - Mami, mai, toti copiii spun ca sunt un monstru! - Nu plange fata mea. Asa sunt copiii, rautaciosi. Nu-i baga in seama. Ia si pune-ti cele trei capete pe perna si culc.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Noutati

- Salut, mai Gheo ! Care mai e treaba, noutati, ceva ? - Catranit tare, Ioane ! Am aflat ca nevasta-mea ma inseala. - Apoi, io te-am intrebat de noutati.

Cele mai tari bancuri despre blonde la volan. Replica geniala a lui badea Gheorghe dupa ce convinge o soferita sa faca sex cu el

Va propunem o antologie de bancuri despre blonde la volan. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le stiti.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Ciorba de burta

Un neamt a venit in Moldova la niste cunostinte si au mers impreuna la un restaurant. Ca sa testeze bucataria autohtona, au mancat ciorba de burta iar neamtul a fost extaziat de gustul ei. A cerut reteta, iar.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Prespalare

Alinuta: Mama mama incep sa ametesc! Mama: Nu fii asa, asta e doar programul de prespalare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )