Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune bancuri de la ora de geografie. Raspunsul logic la intrebarea: care sunt cele mai triste forme de relief?

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri de la ora de geografie. Raspunsul logic la intrebarea: care sunt cele mai triste forme de relief?

Va prezentam o colectie de bancuri care ii au ca protagonisti pe profesorii de geografie si orele de curs predate la aceasta disciplina. Propriile glume din aceasta categorie le puteti scrie la sectiunea comentarii. continuă pe Adevărul

Cele mai bune fructe pentru ficat si rinichi

Pentru a se regenera ficatul nu are nevoie doar de odihna, ci si de o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Descopera in randurile de mai jos care sunt cele mai bune fructe pentru ficat si rinichi!.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sosetele

I: Ce zic moldovenii cand scot sosetele? R: A mai trecut un an.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Soacra

Un oltean isi ingroapa soacra langa drum, iar pe placa funerara scrie: Sub aceasta cruce grea, Zace scumpa, soacra-mea, Calatorii mei iubiti, Mai incet, sa n-o.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cluj

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: - Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? - D-apoi, eu cred ca Cluuuuj.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Meseria

Copiii sunt intrebati la scoala ce meserie ar prefera. Ionel: - Eu ma fac doctor. Gigel: - Eu ma fac inginer. Bula: - Eu ma fac hacker. - Dar de ce mai Bula, intreaba.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Luna sau Londra

Doua blonde: prima o intreaba pe cea de-a doua: Auzi fato, care crezi tu ca e mai departe: Luna sau Londra? Fata dar proasta mai esti, vezi tu Londra de aici? .

Halep, formidabila: Cum poate urca Simona printre cele mai bune zece jucatoare din istoria tenisului feminin

In urma rezultatelor inregistrate la Wimbledon, constanteanca e sigura de ramanerea in fruntea ierarhiei WTA si dupa turneul de la All-England Club. De fapt, romanca are sanse uriase de a incheia al doilea an la rand pe cea mai inalta treapta a podiumului.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: 1 Aprilie

De 1 aprilie Bula vroia sa pacaleasca si el pe cineva asa ca se duce la maica-sa si ii zice: - Mama, s-a spanzurat tata in garaj! Maica-sa fuge repede plangand in garaj. - Bula, dar nu e.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Sotul

La un bar, discuta doua blonde trecute de prima tinerete: - Vezi pe cei doi barbati de acolo? Ei bine, cel din dreapta este sotul meu, cel din stanga este amantul meu. - Ce ciudat. La mine este exact inver.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )