Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cele mai bune bancuri cu prosti: Ioane, tu stii ce-i ala un lator?, Nu stiu, Gheorghe, de ce?, Pai a zis fecioru meu sa-i iau un cal cu lator

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu prosti: Ioane, tu stii ce-i ala un lator?, Nu stiu, Gheorghe, de ce?, Pai a zis fecioru meu sa-i iau un cal cu lator

Prostia a fost intotdeauna un motiv de glume. in orice grup exista acel membru mai putin dotat intelectual, care este tinta tuturor glumelor. Va prezentam mai jos un calup de bancuri pe aceasta tema. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri despre Stalin. Glumele interzise pentru care oamenii isi pierdeau viata

O multime de bancuri si anecdote cu si despre Iosif Stalin s-au pastrat de-a lungul timpului. Unele relateaza intamplari adevarate din viata celui mai temut lider al Uniunii Sovietice.

Cele mai bune filme horror care baga groaza in tine fara artificii inutile

Multe filme horror se bazeaza pe CGI si jump-scare-uri pentru a impresiona audientele. Daca vrei insa cele mai bune filme horror, care sa te tina incordat si sa te sperie fara sa sara.

Separatoare pe E85. Una dintre cele mai bune vesti din ultima vreme

Bat soseaua spre Moldova deja de niste ani buni. Si, asa cum te-ai putea astepta de la cea mai saraca zona din tara, este legata prin relativ) cele mai proaste drumuri facute vreodata.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ora de fizica

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: - Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. - Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Tuchi

Doua prietene moldovence se intalnesc dupa multi ani de cand nu s-au vazut si se duc la una din ele acasa sa mai povesteasca. Acasa era sotul acesteia care o intreaba: -Tuchi, nu stii unde imi sunt.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La bar

La un bar, discuta doua blonde trecute de prima tinerete: - Vezi pe cei doi barbati de acolo? Ei bine, cel din dreapta este sotul meu, cel din stanga este amantul meu. - Ce ciudat. La mine este exact.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bunicul

Alinuta: Tati, pot sa ma mai joc cu bunicul? Bine draga, dar e ultima data cand il dezgrop .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La doctor

Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava: - Fumati? Dupa cateva momente de ezitare, ardeleanul raspunde: - Mai bine as bea.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cearta

Bula si cu Strula se cearta: - Tatal meu este mai bun! - spune Strula. - Nu este adevarat! - Si fratele meu este mai bun! - Nu este adevarat! - Si mama mea este mai buna! - Asta asa este,.

DIETA. Care sunt combinatiile cele mai bune pentru micul dejun

Chiar daca unii dintre noi nu tinem cont de acest lucru, cea mai importanta masa a zilei ramane micul dejun, intrucat ne ofera o treime din energia necesara pentru intreaga zi. Iata care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )