Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cele mai bune bancuri cu regele animalelor. Cum scapi de un leu aflat la tulpina unui copac

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu regele animalelor. Cum scapi de un leu aflat la tulpina unui copac

Leul, regele animalelor, a fost de-a lungul timpului subiectul unor bancuri spumoase. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o colectie de bancuri cu leul in prim-plan. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri cu militari. Ce-i spune unui general sotia aflata pe patul de moarte

Militarii sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Va prezentam o selectie cu cele mai amuzante bancuri facute pe seama lor.

Cele mai bune bancuri cu preoti. Cum reactioneaza parintele reformat prins de politist jucand poker

Pe seama preotilor nu s-au facut inotdeauna bancuri. Preotii s-au bucurat de respectul enoriasilor, glumele pe seama lor fiind privite cu suspiciune.

Cele mai bune oferte la centrale termice de la eMAG

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi.

Alexia Eram, despre singurul dezavantaj de a fi fata Andreei Esca, despre relatia cu mama ei si cele mai bune sfaturi pe care i le-a dat

Alexia Eram 18 ani) a vorbit despre ce inseamna sa fie fiica uneia dintre cele mai cunoscute persoane din Romania, prezentatoarea TV Andreea Esca, dar si despre relatia cu mama ei.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Praf o faceam!

Bula si Strula copii mici, 3-4 anisori fiecare, se duc la femei. Parintii lor mari patroni in State. Intra in primul bordel si spun: - Doamna, vrem si noi 2 femei, da bune rau! - Ce sa faceti voi cu ele.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Sinuciderea

In anul 1854 este gasit un negru mort cu 18 gloante in spate. Seriful face constatarea si zice: - Maaamaaaaa, asa sinucidere n-am mai intalnit! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Canibali

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt canibal, Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul. De.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Copil

Intr-o maternitate nasc o moldoveanca, o ardeleanca si-o negresa. Se incurca bratarile la copii si atunci doctorul zice: - Sa-l chemam pe ardelean ca-i mai calculat si daca isi recunoaste copilul am.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La pescuit

- Tata, tata, nu-mi place la pescuit! - Taci din gura si nu te mai zbate.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cu cat vine?

Doi politisti unul mai batran, celalalt mai tanar) stateau ascunsi cu radarul, cand vad venind, tare, un X6. - Ba, ce tare vine asta, zise ala mai batran. - Cu cat vine? intreaba ala mai tanar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )