Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune bancuri cu scotieni. Ce doreste un scotian care a scapat dintr-un naufragiu

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu scotieni. Ce doreste un scotian care a scapat dintr-un naufragiu

Glumele despre scotieni, dar mai ales despre zgarcenia care se spune ca ii caracterizeaza, starnesc intotdeauna zambete. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri, care circula pe internet. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai bune seriale din istorie, potrivit IMDb

Indiferent daca ai prea mult timp liber la dispozitie, sau daca ai terminat deja lista de filme preferate, niciodata nu e prea tarziu sa te apuci de cele mai bune seriale din istorie. The Sopranos, Urzeala.

Cele mai amuzante bancuri despre caini. Propunerea unui vecin dupa ce cainele i-a muscat de mai multe ori soacra

Va prezentam o colectie de bancuri despre caini. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le stiti.

P Dell G Series: de ce sa investesti in cele mai bune laptopuri de gaming, chiar si dupa caratina

Perioada izolarii impusa de pandemie ne-a pus fata in fata cu hobby-uri vechi sau potentiale hobby-uri noi. Daca te numeri printre aceia care evadeaza in lumea jocurilor sau printre creatorii de continut foto sau video), avem cateva sugestii de laptopuri noi oferite de catre Dell Technologies, a caror performanta va transforma felul in care experimentezi jocurile sau continutul de orice fel.

SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Interviu cu George Zhang, CEO Huawei Romania) Reporter: Cum a fost primita pe piata seria P40 si ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarile? .

SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Interviu cu George Zhang, CEO Huawei Romania) Reporter: Cum a fost primita pe piata seria P40 si ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarile?.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Cadere

Doi olteni sar de la etajul 20 al unui bloc. Pe la etajul 12, un oltean ii zice altuia: Ba hai ma deschide parasuta aia. La care celalalt: Ho, mai ca mai avem. Pe la etajul 6: Deschide, ma, parasuta aia.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Soacra

Un ardelea merge cu soacra-sa la coasa. Ajung pe cimp si la un moment dat incepe sa ploua si sa fulgere. Primul fulger cade linga ei. Ardeleanu: No. Mai fulgera odata intre ei. Ardeleanul: No, no. Fulgera inca odata.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Melcul

-Mai Ghita, cum de n-ai prins tu nici un melc? -Poi io am vazut multi melci, da cand sa pun mana pe el, melcul tusti. in tufis.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bunicul

Alinuta: Mama,mama la usa este un nene care strange donatii pentru azilul de batrani. Mama: Pai da-l pe bunicul! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Semaforul

Trei olteni ajung pentru prima data in capitala. Si tot pentru prima data vad un semafor. -Mai, ce destepti sunt bucurestenii astia, vezi, este rosu! Mai stau ei ce mai stau si. -Mai, ce destepti sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )