Libnet.ro
UNICEF

14:00

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Soacra

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Soacra

Un ardelea merge cu soacra-sa la coasa. Ajung pe cimp si la un moment dat incepe sa ploua si sa fulgere. Primul fulger cade linga ei. Ardeleanu: No. Mai fulgera odata intre ei. Ardeleanul: No, no. Fulgera inca odata. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Melcul

-Mai Ghita, cum de n-ai prins tu nici un melc? -Poi io am vazut multi melci, da cand sa pun mana pe el, melcul tusti. in tufis.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: De ce esti amarat, Ioane?

De ce esti amarat, Ioane? -Cum sa nu fiu amarat daca mi-o murit un bou. -Eh, nu-ti fa griji, ase ne-om duce, unu dupa altu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ce atata graba?

Nevasta ardeleanului baga divort. La judecator: Domnule, de zece ani suntem casatoriti si nu am facut inca dragoste! Judecatorul catre ardelean: Tu ori nu vrei, ori nu poti, ori nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Semaforul

Trei olteni ajung pentru prima data in capitala. Si tot pentru prima data vad un semafor. -Mai, ce destepti sunt bucurestenii astia, vezi, este rosu! Mai stau ei ce mai stau si. -Mai, ce destepti sunt.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Tata

A:-Mama,tata e bun? M:-Da. A:-Mama,tata e bun? M:-Da, draga mamii! A:-Mama, tata e bun? M:-Da, mama,dar mai lasa-l sa fiarba! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Cadere

Doi olteni sar de la etajul 20 al unui bloc. Pe la etajul 12, un oltean ii zice altuia: Ba hai ma deschide parasuta aia. La care celalalt: Ho, mai ca mai avem. Pe la etajul 6: Deschide, ma, parasuta aia.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bunicul

Alinuta vine la bunicul si-i zice: Bunicutule, mai povesteste-mi despre Cernobal! Bunicutul, meditativ si nostalgic: Alinuta, Alinuta E tare mult de-atunci Si bunicutul o mangaie pe.

Cele mai amuzante bancuri despre caini. Propunerea unui vecin dupa ce cainele i-a muscat de mai multe ori soacra

Va prezentam o colectie de bancuri despre caini. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le stiti.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Deznadejdea

Lectia de limba romana. Profesorul intreaba. - Ion, ce este deznadejdea? - Deznadejdea e atunci cand mergi seara pe drum, in fata ta merge o fata frumoasa, iar cand sa te apropii de ea, apare un autobuz si ea.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: in Italia

Se duc 2 romani la munca in Italia. Sefu le arata livada si le spune ca sa curete copaci. Ii intreaba daca au inteles, astia dau din cap. Ia unul o drujba si unul toporu si incep astia sa taie toti copacii. Vine apoi it.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )