Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune bancuri cu vampiri. Ce e fast food pentru vampiri? O persoana cu tensiune ridicata

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu vampiri. Ce e fast food pentru vampiri? O persoana cu tensiune ridicata

Multe dintre glumele care circula pe internet sunt despre vampiri si victimele lor. Va prezentam aici o selectie cu zece bancuri despre aceste creaturi ale noptii. continuă pe Adevărul

Iohannis: Soldatii romani raniti in Afganistan primesc cele mai bune ingrijiri medicale

Cei cinci soldati romani raniti in Afganistan, in timpul unei misiuni specifice derulate impreuna cu americanii, primesc cele mai bune ingrijiri medicale, a precizat presedintele Klaus Iohannis intr-un mesaj transmis vineri.

VIDEO Cele mai frumoase goluri care i-a face invidiosi si pe Messi sau Ronaldo, marcate de cele mai bune fotbaliste ale lumii

Fotbalul feminin ia avant in Statele Unite si in vestul Europei, iar audientele sunt tot mai mari. Chiar daca inca nu rivalizeaza cu fotbalul jucat de barbati, fotbalul feminin arata ca are un potential mult timp subestimat.

Maestri ai fotografiei descopera frumusetea Salajului. Cele mai bune instantanee, prezentate intr-o expozitie

Ajuns la a treia editie, proiectul, in care sunt implicati maestri ai artei fotografice din Romania, Republica Moldova si Ungaria, isi propune sa promoveze judetul prin intermediul fotografiei.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: in Franta

Sotul si sotia, moldoveni, sunt pentru prima data la un restaurant, in Paris. Se apropie chelnerul de ei, le da meniul, totul in franceza. Sotul incearca sa faca o comanda: Silvuple, le carne,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Politica

Bula, care e politica cea mai buna pe vremurile astea? Sa-i pacalesti pe toti. Si cea mai proasta? Sa crezi ca i-ai pacalit.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ghiozdanul

- Bulisor, ce e cel mai greu la scoala? - Ghiozdanul .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bani

Bula ii cere bani tatalui sau: Tata am doua intrebari! Prima: Pot sa primesc mai multi bani de buzunar? Iar a doua: De ce nu? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Calitati

La inceputul lumii a venit un moldovean la Sf. Petru, fiind trimis de Dumnezeu. Cum toti si-au ales din raft cate o calitate, can a ajuns moldoveanul mai ramasesera doar doua, asa ca Sf. Petru i-a spus: - Hai, alege.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bucatica

Baiatul: Alinuta,iti place fratiorul meu? Alinuta: Da! Baiatul: Atunci mai ia o bucatica.

Cele mai frecvente greseli la achizitionarea biletelor de avion

Prefera sa calatoreasca in weekend si cred ca daca achizitioneaza biletele cu mult inaintea zborului vor beneficia de cele mai bune preturi. Este profilul calatotorului care vaneaza ofertele biletelor de avion, dar care cade in propria capcana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )