Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cele mai bune bauturi pentru iarna. Sunt un deliciu daca le prepari asa

Playtech Playtech,
Cele mai bune bauturi pentru iarna. Sunt un deliciu daca le prepari asa

Daca in dreptul mancarurilor nu sunt semne de intrebare, cateva idei intoarse pe toate partile apar atunci cand vine vorba despre ce sa servesti langa acestea. Care sunt cele mai bune bauturi pentru iarna? Ce poti sa pui pe masa de Craciun? Idei de bauturi pentru iarna. Perfecte pentru masa de Craciun Sarbatorile se apropie . continuă pe Playtech

Cele mai bune filme romanesti de pe Netflix. Top 10 pelicule pe care trebuie sa le vezi VIDEO

E o perioada relaxata in care multi profita de lucrurile care-i relaxeaza cei mai multi muzica, pictura, teatrul, cititul sau filmele. Care sunt cele mai bune filme romanesti de pe Netflix? Ai mai jos 10 pelicule care te vor face sa te intrebi de ce nu le-ai incercat pana acum. Top 10 filme romanesti .

Cele mai bune 10 albume ale anului 2020 conform Billboard!

Finalul de an este intotdeauna momentul retrospectivelor. Asa se face ca Billboard a intocmit topul celor mai bune 10 albume ale anului 2020. Pe primul loc se afla Taylor Swift cu al ei Folklore.

Cum sa-ti impodobesti bradul in 2020. Cele mai originale idei pentru acest an

Cu fiecare brad care trece pragul unei case, padurile isi mai pierd din radacini. Unii romani, insa, nu se pot dezvata de o traditie veche de cand lumea. Exista solutie si pentru ei: bradul ecologic, cel cumparat la ghivechi. Asadar, cu padurile intregi, se trece la impodobit, iar aici intervine imaginatia. Daca in acest an .

EXCLUSIV Cele mai grele momente pentru Bursucu de la Kanal D. Nu a avut ce sa faca, i-a fost imposibil

Pentru Adrian Cristea zis Bursucu, coprezentatorul emisiunii Teo Show si prezentatorul emisiunii Roata Norocului, de la Kanal D, pandemia a fost un chin. A fost nevoit sa stea departe de familia pentru care facea zilnic naveta la Constanta si sa se autoizoleze in apartamentul lui din Bucuresti. ii e dor si de fiica, dar si .

Top 10 pe Netflix: cele mai bune filme romanesti pe care sa le vezi acum

Sunt o multime de productii romanesti pe Netflix, de la clasice la moderne, de la absurde la comedii. Ai ratat ceva? E timpul sa recuperezi. Ai vazut unele dintre ele? Poate le revezi. Oricum,.

Sony WH-1000 XM4: Cum imbunatatesti una dintre cele mai bune perechi de casti din piata (TECH REVIEW)

Am fost un mare fan al lui Sony WH-1000 XM3, o pereche de casti care mi s-a parut si mi se pare in continuare) extraordinara, care puncta la toate capitolele - calitate audio, constructie, functii. in ultimele saptamani am testat insa succesorul, Sony WH-1000 XM4, iar rezultatele pot fi vazute mai jos.

KLAUS IOHANNIS: Transmit cele mai bune ganduri presedintelui Emmanuel Macron

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj omologului sau francez, Emmanuel Macron, care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Campanie Antena3.ro. Cele mai bune lucruri care s-au intamplat in 2020

2020 este anul in care am trait ce nu credeam ca ni se poate intampla vreodata. Parca urmand scenariul unui film SF de duzina, pandemia de coronavirus izbucnita in China a inceput cu temeri si a continuat cu distrugeri si spectrul mortii.

A murit John le Carre: celebrul autor, responsabil de cele mai bune filme cu spioni

Responsabil de Tinker Tailer Soldier Spy, The Tailor of Panama sau The Constant Gardener,John le Carre si-a pierdut viata din cauza unei pneuomonii. Avea 89 de ani. Cu mare tristete trebuie.

FOTO Poate lasa oricand handbalul pentru o cariera de fotomodel - Portarita sexy, campioana mondiala cu Olanda

Tess Wester este una dintre cele mai bune portarite de handbal din lume, reusind anul trecut sa castige alaturi de nationala Olandei titlul mondial la turneul final de la Kumamoto. in varsta de 27 de ani, Tess isi poate gasi cu usurinta un loc de munca si in industria fotomodelelor, ea fiind una dintre cele mai sexy sportive in activitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )