Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai bune filme romanesti de pe Netflix. Top 10 pelicule pe care trebuie sa le vezi VIDEO

Playtech Playtech,
Cele mai bune filme romanesti de pe Netflix. Top 10 pelicule pe care trebuie sa le vezi VIDEO

E o perioada relaxata in care multi profita de lucrurile care-i relaxeaza cei mai multi muzica, pictura, teatrul, cititul sau filmele. Care sunt cele mai bune filme romanesti de pe Netflix? Ai mai jos 10 pelicule care te vor face sa te intrebi de ce nu le-ai incercat pana acum. Top 10 filme romanesti . continuă pe Playtech

A murit John le Carre: celebrul autor, responsabil de cele mai bune filme cu spioni

Responsabil de Tinker Tailer Soldier Spy, The Tailor of Panama sau The Constant Gardener,John le Carre si-a pierdut viata din cauza unei pneuomonii. Avea 89 de ani. Cu mare tristete trebuie.

Cele mai bune 10 albume ale anului 2020 conform Billboard!

Finalul de an este intotdeauna momentul retrospectivelor. Asa se face ca Billboard a intocmit topul celor mai bune 10 albume ale anului 2020. Pe primul loc se afla Taylor Swift cu al ei Folklore.

Sony WH-1000 XM4: Cum imbunatatesti una dintre cele mai bune perechi de casti din piata (TECH REVIEW)

Am fost un mare fan al lui Sony WH-1000 XM3, o pereche de casti care mi s-a parut si mi se pare in continuare) extraordinara, care puncta la toate capitolele - calitate audio, constructie, functii. in ultimele saptamani am testat insa succesorul, Sony WH-1000 XM4, iar rezultatele pot fi vazute mai jos.

Campanie Antena3.ro. Cele mai bune lucruri care s-au intamplat in 2020

2020 este anul in care am trait ce nu credeam ca ni se poate intampla vreodata. Parca urmand scenariul unui film SF de duzina, pandemia de coronavirus izbucnita in China a inceput cu temeri si a continuat cu distrugeri si spectrul mortii.

Top Netflix: peste 30 de filme romanesti pe care le poti vedea acum online

Inca nu avem un film facut 100% de Netflix in Romania, cu subiect romanesc, dar e o colectie bogata de productii realizate pana acum si disponibile online. Lista de mai jos acopera peste.

Cel mai bizar rival pentru Netflix vrea sa te faca mai destept si foloseste inteligenta artificiala pentru asta

Pandemia a fost teribila pentru multe industrii, dar editurile au avut parte de o situatie mai blanda decat in ultimul deceniu, de altfel trist. inchisi in case si separati de ceilalti,.

FOTO Poate lasa oricand handbalul pentru o cariera de fotomodel - Portarita sexy, campioana mondiala cu Olanda

Tess Wester este una dintre cele mai bune portarite de handbal din lume, reusind anul trecut sa castige alaturi de nationala Olandei titlul mondial la turneul final de la Kumamoto. in varsta de 27 de ani, Tess isi poate gasi cu usurinta un loc de munca si in industria fotomodelelor, ea fiind una dintre cele mai sexy sportive in activitate.

Secretul celei mai bune salate de boeuf. Ce trebuie sa faci, de fapt, dupa ce se fierb legumele

Reteta originala a salatei de boeuf a fost preparata pentru prima data in 1860 de Lucien Olivier. Ea a fost pastrata secreta si s-a pierdut in 1905, cand restaurantul unde bucatarul belgian lucra si-a inchis portile. Se cunoaste doar ca lista de ingrediente cuprindea delicatese scumpe, carne de vanat, raci si mazare. Astazi, se face .

Cele mai toxice 10 alimente din lume. Toti romanii trebuie sa se fereasca de numarul 5

Unele alimente sunt un pericol pentru sanatate, iar efectele lor secundare sunt foarte grave. Chiar si asa, ele sunt gatite si comandate in restaurante. Cele mai toxice 10 alimente din lume Business Insider a compilat 21 de alimente dintre cele mai periculoase pentru sanatate, iar zece dintre ele le-am notat si noi. Iata care sunt: .

Cele mai tari video-uri de pe TikTok in 2020

2020 a fost un an dificil si pentru TikTok. in septembrie, Donald Trump a interzis reteaua de socializare in Statele Unite. Asta nu i-a afectat insa popularitatea la nivel global. Iata aici cele mai tari video-uri de pe TikTok in 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )