Libnet.ro
UNICEF

14:15

A murit John le Carre: celebrul autor, responsabil de cele mai bune filme cu spioni

Playtech Playtech,
A murit John le Carre: celebrul autor, responsabil de cele mai bune filme cu spioni

Responsabil de Tinker Tailer Soldier Spy, The Tailor of Panama sau The Constant Gardener,John le Carre si-a pierdut viata din cauza unei pneuomonii. Avea 89 de ani. Cu mare tristete trebuie. continuă pe Playtech

A murit John le Carre. Scriitorul britanic, maestru al romanelor de spionaj, avea 89 de ani

Scriitorul britanic John le Carre, cunoscut pentru romane ca Tinker, Tailor, Soldier, Spy, The Constant Gardener si The Spy Who Came in from the Cold, a murit la varsta de 89 de ani, informeaza BBC.

Romania are comori inestimabile pe care le ignora. Cele mai rare vietuitoare care traiesc pe teritoriul nostru

Romania este habitatul ideal pentru multe specii de animale salbatice, iar asta datorita diversitatii ecosistemelor si padurilor exitinse. Dar vanatul ilgal si defrisarile fac deja ravagii in randul acestor specii destul de rare. Iata care sunt cele mai spectaculoase animale salbatice din Romania si cum ar putea fi ele salvate. Care sunt cele mai rare .

Cele mai periculoase locuri de calatorit in 2021. Ce se intampla la granita Romaniei

Ai planuri de vacanta pentru anul viitor?! Atunci trebuie sa afli care sunt considerate cele mai periculoase locuri de calatorit in 2021. Este incredibil ce se intampla chiar la granita Romaniei. Acestea sunt cele mai periculoase locuri de calatorit Daca ti-ai facut planuri de vacanta pentru anul viitor este bine sa consulti harta care iti .

Cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020

Anul acesta, mai mult ca niciodata parca, toti ne-am redescoperit pasiunea pentru a urmari filme si seriale. Iata aici care au fost cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020.

Situatia cazurilor de COVID-19 raportate in ultimele 24 de ore in Capitala si in judete Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri

Capitala a raportat in continuare cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 556 -, fiind pentru prima data totusi cand scade bilantul zilnic, dupa cateva saptamani. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri - 303 - este deschis de Constanta. in ultimele 24 de ore, la nive national au fost facute putin peste 8. 000 de teste.

Mesaje de Craciun 2020. Cele mai calde mesaje, urari, felicitari de Craciun pentru cei dragi

Mesaje de Craciun 2020. E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

Camelia Patrascanu, cele mai tari previziuni pentru 2021: Lumea se schimba din acest moment, avem un nou an cu probleme financiare

Camelia Patrascanu, cele mai tari previziuni pentru 2021. Astrologul ne-a spus ce ne asteapta in noul an. Se pare ca nu ne linistim nici in 2021. Abia in 2025 vine momentul in care lumea va capata o oarecare liniste.

Coronavirus |Suedezii vor primi SMS-uri cu cele mai recente masuri de controlare a epidemiei

Toti cei 10,3 milioane de locuitori din Suedia vor primi un SMS care va contine cele mai recente dispozitii guvernamentale adoptate pentru a limita propagarea noului coronavirus, informeaza DPA, preluat de Agerpres.

Cele mai cautate cuvinte pe Google in 2020! Surpriza, coronavirus nu este pe primul loc!

Desi 2020 va ramane in memoria tuturor drept anul pandemiei, surpriza! Cel mai cautat cuvant pe Google in ultimele 12 luni nu a fost coronavirus! .

Kelemen Hunor: Partidul care a castigat cele mai multe mandate in interiorul coalitiei trebuie sa aiba un prim-ministru. Avem si noi 2-3 nume de premier (VIDEO)

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, la finalul consultarilor de la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, ca, din punctul de vedere al formatiunii pe care o conduce, cea mai buna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )