Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cele mai bune bauturi de vara. 6 retete pentru bauturi racoritoare

Playtech Playtech,
Cele mai bune bauturi de vara. 6 retete pentru bauturi racoritoare

Temperaturile caniculare dau batai de cap oricui, mai ales in perioada dupa-amiezii cand soarele parca loveste cu cele mai puternice raze. Cum sa tii piept caldurii? Iata 6 retete pentru bauturi racoritoare care te vor face sa uiti de tot! 6 retete pentru bauturi racoritoare Zilele calduroare de vara pot fi domolite cu orele petrecute . continuă pe Playtech

VIDEO Cele mai bune jocuri viitoare de Xbox, in trailere: ce urmeaza sa te joci pe Xbox Series X

Xbox Series X este urmatoarea consola de la Microsoft si se anunta a fi una impresionanta. Pentru a-ti face o idee despre ce te vei putea juca pe ea, gigantul din Redmond a publicat o serie de.

Ucraina: Persoanele aflate in arest pot cumpara vouchere pentru conditii de detentie mai bune

Ucrainenii aflati in arest preventiv pot cumpara vouchere in valoare de 72 de dolari pe zi, cu care beneficiaza de conditii mai bune de detentie, cum ar fi aer conditionat sau cuptor cu microunde, relateaza agentia Reuters citata de Agerpres.

Tara noastra are una din cele mai accelerate cresteri a absorbtiei la nivel european

In ultimele luni au fost trimise Comisiei Europene cereri de rambursare in valoare de 2,2 miliarde de euro pentru masuri medicale si economice - tara noastra inregistrand acum una din cele mai accelerate cresteri a absorbtiei la nivel european, precum si la oportunitatile de finantare din exercitiul 2021-2027, prevazute a fi disponibile inca de la inceputul urmatorului ciclu, conform unui comunicat transmis redactiei.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. in patru judete sunt peste 100 de noi imbolnaviri Situatia pe judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 167 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala. in patru judete, au fost anuntate peste 100 de noi imbolnaviri, in timp ce in cinci judete nu a fost raportat niciun caz nou, potrivit datelor transmise luni de Grupul de Comunicare Strategica.

Unul dintre cele mai mari hipermarketuri din Romania s-a facut de ras cu Oferta saptamanii. Clientii, socati de ce au vazut in magazin

Unul dintre cele mai mari hipermarketuri din Romania, cu magazine in toata tara, s-a facut de ras dupa ce a afisat in magazine Oferta saptamanii. Clientii au fost socati de reducerea generoasa pe care urmau sa o primeasca la un tip de carnati.

Coronavirus in Romania: Arges si Prahova continua sa aiba cele mai multe noi cazuri raportate Covasna, singurul judet cu 1 caz de imbolnavire

Judetele Arges si Prahova continua sa aiba cele mai multe cazuri noi de COVID-19 raportate in 24 de ore, in timp ce in Bucuresti au fost raportate 67 de noi imbolnaviri noi, mult mai putin comparativ cu ultima perioada. De remarcat insa ca au fost facute mai putine teste, asa cum se intampla de obicei la sfarsitul saptamanii.

Capitala si judetul Arges continua sa aiba cele mai multe noi cazuri de COVID-19 Niciun judet fara noi imbolnaviri

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 continua sa fie in Bucuresti - 118 si in judetul Arges - 108, conform datelor transmise sambata de Grupul de Comunicare Strategica. Capitala a depasit, astfel, pragul de 5. 000 de cazuri inregistrate de la debutul pandemiei. in fiecare judet din Romania au fost raportate cel putin trei noi imbolnaviri.

Prognoza meteo, azi, 25 iulie 2020. Romania sub cod galben de instabilitate atmosferica. Iata cele mai afectate zone din tara

Meteorologii nu aduc vesti bune in acest weekend. ANM a emis o avertizare de tip cod galben pentru instabilitate atmosferica, valabila incepand de astazi, ora 5:00 pana la data de 26 iulie ora.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La volan

- M-am saturat de mania asta a vitezei. E pentru a treia oara cand era cat pe ce sa ma omori!,se rasteste sotul infuriat la culme, catre blonda lui sotie, aflata la volan. Iubitule, te rog, mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Moldovenii in Franta

Sotul si sotia, moldoveni, sunt pentru prima data la un restaurant, in Paris. Se apropie chelnerul de ei, le da meniul, totul in franceza. Sotul incearca sa faca o comanda: Silvuple, le carne,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )