Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tara noastra are una din cele mai accelerate cresteri a absorbtiei la nivel european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra are una din cele mai accelerate cresteri a absorbtiei la nivel european

In ultimele luni au fost trimise Comisiei Europene cereri de rambursare in valoare de 2,2 miliarde de euro pentru masuri medicale si economice - tara noastra inregistrand acum una din cele mai accelerate cresteri a absorbtiei la nivel european, precum si la oportunitatile de finantare din exercitiul 2021-2027, prevazute a fi disponibile inca de la inceputul urmatorului ciclu, conform unui comunicat transmis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Digi24: Unul din cele mai cunoscute mistere din lume se afla chiar in sediul CIA. De 30 de ani, nimeni nu a reusit sa-l descifreze

La sfarsitul anilor 1980, artistul Jim Sanborn a fost angajat sa creeze o sculptura care sa fie expusa la sediul CIA din Langley, Virginia. Stiind ca unii dintre cei mai buni agenti de informatii din lume o vor vedea in fiecare zi, Sanborn a introdus un cod secret in piesa botezata Kryptos.

Una dintre cele mai cunoscute manastiri din Romania si-a inchis portile din cauza COVID-19

Cea mai mare ctitorie a lui Mircea cel Batran de pe malul Oltului, si-a inchis portile, pentru doua saptamani, dupa ce un calugar a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

COVID-19 in Romania - a opta saptamana la rand in care creste numarul de noi cazuri Situatia in lume - topul tarilor cu cele mai multe imbolnaviri

In saptamana 20-27 iulie, Romania a inregistrat un nou record al numarului de cazuri de COVID-19 de la debutul epidemiei in tara noastra: 7. 763 de noi infectari. Este a opta saptamana la rand in care in care numarul de noi imbolnaviri creste. Si la nivel mondial, numarul de infectari s-a dublat in ultimele sase saptamani, ajungandu-se de la aproximativ 8 milioane de cazuri in 16 iunie la peste 16 milioane cazuri in 27 iulie.

Unul dintre cele mai mari hipermarketuri din Romania s-a facut de ras cu Oferta saptamanii. Clientii, socati de ce au vazut in magazin

Unul dintre cele mai mari hipermarketuri din Romania, cu magazine in toata tara, s-a facut de ras dupa ce a afisat in magazine Oferta saptamanii. Clientii au fost socati de reducerea generoasa pe care urmau sa o primeasca la un tip de carnati.

Cele mai bune bauturi de vara. 6 retete pentru bauturi racoritoare

Temperaturile caniculare dau batai de cap oricui, mai ales in perioada dupa-amiezii cand soarele parca loveste cu cele mai puternice raze. Cum sa tii piept caldurii? Iata 6 retete pentru bauturi racoritoare care te vor face sa uiti de tot! 6 retete pentru bauturi racoritoare Zilele calduroare de vara pot fi domolite cu orele petrecute .

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. in patru judete sunt peste 100 de noi imbolnaviri Situatia pe judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 167 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala. in patru judete, au fost anuntate peste 100 de noi imbolnaviri, in timp ce in cinci judete nu a fost raportat niciun caz nou, potrivit datelor transmise luni de Grupul de Comunicare Strategica.

Coronavirus in Romania: Arges si Prahova continua sa aiba cele mai multe noi cazuri raportate Covasna, singurul judet cu 1 caz de imbolnavire

Judetele Arges si Prahova continua sa aiba cele mai multe cazuri noi de COVID-19 raportate in 24 de ore, in timp ce in Bucuresti au fost raportate 67 de noi imbolnaviri noi, mult mai putin comparativ cu ultima perioada. De remarcat insa ca au fost facute mai putine teste, asa cum se intampla de obicei la sfarsitul saptamanii.

Capitala si judetul Arges continua sa aiba cele mai multe noi cazuri de COVID-19 Niciun judet fara noi imbolnaviri

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 continua sa fie in Bucuresti - 118 si in judetul Arges - 108, conform datelor transmise sambata de Grupul de Comunicare Strategica. Capitala a depasit, astfel, pragul de 5. 000 de cazuri inregistrate de la debutul pandemiei. in fiecare judet din Romania au fost raportate cel putin trei noi imbolnaviri.

Revenind la mortalitatea prin Covid-19 in tara noastra

Profesorul Vasile Ghetau analizeaza cifrele privind imbolnavirile si decesele din ultimele saptamani, iar rezultatule nu sunt incurajatoare: O privire asupra plasarii numarului de decese in cele 15 zile din perioada 11-25 iulie comparativ cu perioade de aceeasi intindere din lunile anterioare indica o crestere ferma si consistenta in urmatoarele perioade de 15 zile. Deteriorarea situatiei pe fondul relaxarilor si al nerespectarii regulilor era previzibila dar viteza si dimensiunea acesteia sunt pe cale de a compromite rezultatele remarcabile din lunile aprilie-iunie si posibila atingere a unui numar de decese prin virus la mijlocul lunii august in jur de 3000 daca extrapolam datele de pana acum.

S-au inventat mastile prin care poti sa bei, fara sa le dai jos. Cum arata si ce pret are una

Ca peste tot in lume masca de protectie a ajunspersonajul principal si, in acelasi timp, si aaccesoriul devenit indispensabil fiecaruia dintre noi in parte. Fie ca mergem pe strada, fie ca suntem in spatii inchise, masca de protectie este obligatorie. in vreme de criza apar idei ingenioase Statele Unite ale Americii este cel mai afectata, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )