Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Cele mai bune jocuri viitoare de Xbox, in trailere: ce urmeaza sa te joci pe Xbox Series X

Playtech Playtech,
VIDEO Cele mai bune jocuri viitoare de Xbox, in trailere: ce urmeaza sa te joci pe Xbox Series X

Xbox Series X este urmatoarea consola de la Microsoft si se anunta a fi una impresionanta. Pentru a-ti face o idee despre ce te vei putea juca pe ea, gigantul din Redmond a publicat o serie de. continuă pe Playtech

Reduceri fara precedent la cele mai bune jocuri: ofertele verii pe Epic Games Store

Intr-o perioada in care oamenii ar trebui sa petreaca un pic mai mult timp in casa, cei de la Epic Games vin cu o serie de oferte de nerefuzat. Daca iti place sa te joci si nu ai nici un.

Cele mai bune paste de post, care iti vor tine de foame o zi intreaga. Reteta se face extrem de usor, cu numai cateva ingrediente

Patele sunt de cele mai multe ori asociate cu multe branzeturi, sosuri cremoase sau fructe de mare. Cu toate acestea, nu este nevoie de proteina animala pentru a obtine un bol de paste delicios, care iti va tine de foame o zi intrega.

Cele mai bune filme in care a jucat Daniel Radcliffe, dupa seria Harry Potter

Daniel Radcliffe va fi mereu asociat cu vrajitorul Harry Potter, personajul cartilor lui J. Rowling, rol pentru care a castigat milioane de fani din intreaga lume. Cu toate acestea, Daniel este un actor.

Niciun judet fara cazuri noi de COVID-19 Cele mai multe imbolnaviri noi, in Bucuresti, Arges si Dambovita Situatia in fiecare judet

In toate judetele Romaniei au fost raportate, vineri, noi cazuri de COVID-19. Cele mai multe imbolnaviri intr-o singura - 105 - au fost in Bucuresti. Urmeaza Arges, cu 101 cazuri, si Dambovita, cu 70 de noi imbolnaviri. La polul opus se afla Satu Mare, Calarasi si Cluj, cu cele mai putine noi cazuri.

Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online

Conform statisticilor, consumatorii parasesc de cele mai multe ori procesul de achizitionare, chiar daca au pus produsele in cos, din cauza metodei de plata. Care sunt cele mai sigure metode de plata cu cardul bancar? Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online Clientii care obisnuiesc sa faca cumparaturi online, .

Coronavirus in Romania: Care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi in Harghita nu a fost raportata nicio imbolnavire in ultimele 24 de ore

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 152 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti. in continuare, judetele cu cele mai multe imbolnaviri noi sunt Arges - 89 si Prahova - 70. intr-un singur judet nu a fost raportat niciun caz nou de COVID-19.

Capitala si judetul Arges continua sa aiba cele mai multe noi cazuri de COVID-19 Niciun judet fara noi imbolnaviri

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 continua sa fie in Bucuresti - 118 si in judetul Arges - 108, conform datelor transmise sambata de Grupul de Comunicare Strategica. Capitala a depasit, astfel, pragul de 5. 000 de cazuri inregistrate de la debutul pandemiei. in fiecare judet din Romania au fost raportate cel putin trei noi imbolnaviri.

Brasov, Arges si Bucuresti, cele mai multe noi imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore Doua judete nu au niciun caz nou de COVID-19 fata de ziua precedenta

Brasov este judetul cu cele mai multe cazuri de noi imbolnaviri COVID-19 in ultimele 24 de ore, respectiv 113. Acesta este urmat de Arges, cu 106, si Bucuresti, cu 101.

Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul este orasul in care au fost inregistrate cele mai multe cazuri in ultimele 24 de ore, potrivit autoritatilor. Capitala este urmata de judetul Arges si de judetul Prahova.

Schimbare majora la bancomate. Se intampla la una dintre cele mai mari banci. Toti romanii trebuie sa stie

Una dintre cele mai mari banci din Romania a anuntat ca baga in revizie sistemul de bancomate. E un demers care va necesita circa 2,6 milioane de euro. CEC Bank a anuntat ca va inlocui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )