Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cele mai bune ceaiuri pentru sanatatea ta

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune ceaiuri pentru sanatatea ta

Am adunat in aceste pagini cele mai utilizate ceaiuri-tratament pentru hipertensiune, gripa, insomnie si probleme menstruale. Noteaza ingredientele lor si ai grija sa le ai tot timpul in casa. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bune aeroporturi pentru shopping

Cele mai bune cinci aeroporturi din lume in 2013 pentru shopping au fost dezvaluite de worldairportawards. com . In top se afla doua aeroporturi din Europa, unul din Orientul Mijlociu si doua din Asia. Care sunt aeroporturile unde gasim un magazin.

Cele mai bune fotografii ale anului 2013, conform National Geographic

S-a incheiat de curand concursul anual de fotografie organizat de National Geographic, iar fotografiile alese drept cele mai bune ale anului 2013 sunt absolut uluitoare.

Business report: Cele mai bune plasamente din 2014: In ce investesti, sa obtii castig maxim; Populatia va consuma doar curent ieftin, nuclear si hidro. Cum vor supravietui termocentralele Romaniei; Muncitorii si bancherii, cautati in strainatate. Este ba

Trei puncte de pornire pentru economia anului 2014. Cheia va fi productivitatea muncii. Reducerea ratei dobanzii de politica monetara la inceput de an pana la nivelul de 3,75% va avea rolul de a determina bancile sa reduca dobanzile la creditele acordate. Dentistul de lux care a pariat 1 mil. euro pe intoarcerea acasa, din Elvetia. Decizia de a pune pe picioare o clinica stomatologica in Romania, in 2011, a venit dupa o experienta anterioara de antreprenor.

FOTO: Retrospectiva 2013 - Cele mai frumoase aranjamente pentru masa.

In familie sau cu musafiri, pregatirea, aranjarea si servirea mesei atat una obisniuta dar indeosebi pentru un eveniment festiv reprezinta de fiecare data o ocazie speciala. Astfel, aceasta activitate de aranjare a mesei a inceput sa devina o adevarata arta. Unele targuri internationale, cum este Ambiente, de exemplu, dedica acestei teme un sector intreg. Decoratiile, detaliile precum si ponturile folosite vor fi esentiale pentru reusita finala. Atmosfera trebuie sa fie pozitiva si relaxata, .

Cele mai bune uleiuri vegetale pentru fiecare tip de piele

Sophia Loren a dezvaluit ca secretul frumusetii ei la 79 de ani il reprezinta baile frecvente in ulei de masline. Dar sunt si alte tipuri de uleiuri care intretin frumusetea si stralucirea pielii, intarziind semnele imbatranirii.

Globul de aur 2014 a avut cele mai bune audiente din ultimii zece ani

Cea de-a 71-a editie a premiilor Globurile de Aur, difuzata, duminica, pe postul american NBC, a avut parte de cele mai ridicate audiente din ultimii zece ani, cu un total de aproximativ 21 de milioane de telespectatori, scrie Los Angeles Times. O mare parte din acest succes s-a datorat celor doua prezentatoare, Tina Fey si Amy Poehler.

Cele mai stresante slujbe pentru 2014

Desi fiecare loc de munca vine cu propriul nivel de stres, noile cercetari ne dezvaluie cele mai stresante si cele mai putin stresante slujbe.

Top 10 cele mai performante submarine

In ceea ce priveste conflictul naval, submarinele sunt arma perfecta: sunt bune atat pentru ofensiva,cat si pentru defensiva, pot purta o cantitate insemnata de armanent si au o autonomie de aproximativ 200 de zile.

ANOFM: Peste 8.200 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti.

Peste 8. 200 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova, Sibiu, Brasov si Arad, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt inregistrate 8. 258 de locuri de munca. Cele mai multe oferte de munca sunt in Capitala 894) si in judetele: Cluj 1. 410), Prahova 499), Sibiu 492), Brasov 374), Arad 354), Iasi 334), Harghita 326) si .

Jocurile Olimpice de la Soci, cele mai scumpe din istorie

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci vor fi cele mai scumpe din istorie, insumand circa 50 de miliarde de dolari. Potrivit CNN, aceste costuri vor fi cu zece miliarde peste cheltuiala Chinei pentru JO de la Beijing.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )