Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cele mai bune fotografii ale anului 2013, conform National Geographic

ADPM ADPM,
Cele mai bune fotografii ale anului 2013, conform National Geographic

S-a incheiat de curand concursul anual de fotografie organizat de National Geographic, iar fotografiile alese drept cele mai bune ale anului 2013 sunt absolut uluitoare. continuă pe ADPM

Echipa anului 2013, conform UEFA: Niciun jucator de la FC Barcelona

Uefa a publicat, pe site-ul oficial, echipa anului 2013 din fotbal. 11-le a fost realizat pe baza a 6,3 milioane de voturi, trimise pe site-ul forului european. Interesant este faptul ca FC Barcelona nu are niciun jucator in formatia ideala.

[INFOGRAFIC] Cele mai bune segmente pe care iti poti incepe afacerea de comert online

Retailul online creste rapid atat la nivel global cat si in Romania, dar unele sectoare cresc mai accelerat decat altele. Bigcommerce a publicat un infografic despre industriile care aduc cele mai mari oportunitati in zona de comert online pentru.

Business report: Cele mai bune plasamente din 2014: In ce investesti, sa obtii castig maxim; Populatia va consuma doar curent ieftin, nuclear si hidro. Cum vor supravietui termocentralele Romaniei; Muncitorii si bancherii, cautati in strainatate. Este ba

Trei puncte de pornire pentru economia anului 2014. Cheia va fi productivitatea muncii. Reducerea ratei dobanzii de politica monetara la inceput de an pana la nivelul de 3,75% va avea rolul de a determina bancile sa reduca dobanzile la creditele acordate. Dentistul de lux care a pariat 1 mil. euro pe intoarcerea acasa, din Elvetia. Decizia de a pune pe picioare o clinica stomatologica in Romania, in 2011, a venit dupa o experienta anterioara de antreprenor.

Globurile de Aur: 12 ani de sclavie si American Hustle Cele mai bune filme

Asociatia Presei Straine de la Hollywood a impartit premiile in mod cat mai echitabil, dar unii au fost mai egali decat altii. De pilda, American Hustle care a primit trei distinctii, sau Dallas Buyers Club care a impuscat doua premii de interpretare. Lista completa a castigatorilor, in articol.

Bulgaria si Romania - cele mai mari rate ale supraaglomerarii locuintelor din UE in 2011

Romania si Bulgaria au fost, in 2011, tarile europene cu cea mai mare rata de supraaglomerare, potrivit unui raport al oficiului european de statistica, Eurostat, citat de agentia Focus.

Cele mai bune uleiuri vegetale pentru fiecare tip de piele

Sophia Loren a dezvaluit ca secretul frumusetii ei la 79 de ani il reprezinta baile frecvente in ulei de masline. Dar sunt si alte tipuri de uleiuri care intretin frumusetea si stralucirea pielii, intarziind semnele imbatranirii.

Globul de aur 2014 a avut cele mai bune audiente din ultimii zece ani

Cea de-a 71-a editie a premiilor Globurile de Aur, difuzata, duminica, pe postul american NBC, a avut parte de cele mai ridicate audiente din ultimii zece ani, cu un total de aproximativ 21 de milioane de telespectatori, scrie Los Angeles Times. O mare parte din acest succes s-a datorat celor doua prezentatoare, Tina Fey si Amy Poehler.

Romania in 1938, vazuta de Lee Miller, una dintre cele mai cunoscute fotografe ale ...

Elizabeth Lee Miller 1907 1977) a fost top model si fotografa americana devenita celebra pentru fotografiile realizate in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, acoperind subiecte precum bombardarea Londrei sau eliberarea Parisului si a lagarelor de concentrare de la Buchenwald si Dachau. In numeroasele ei calatorii de dinainte de razboi, Lee Miller a fost si in Romania. Va prezentam cateva dintre scenele surprinse de ea atunci, in 1938.

FOTO: Retrospectiva 2013 - Cele mai frumoase aranjamente.

In mod cert cele mai frumoase aranjamente le gasim in revista Caminul, iar de aici va propunem o selectie pe sezoane din decorurile asociate fiecarei luni a anului. Veti gasi detalii pe larg ale acestor aranjamente, inclusiv ale designerilor care au realizat aceste aranjamente in numerele de revista din luna respectiva. Desigur ca natura, respectiv sezonul, ne inspira cel mai mult in realizarea aranjamentelor, si astfel vom regasi aranjamente specifice de iarna, primavara vara si toamna. In .

Romanii au facut mai multe tranzactii imobiliare in 2013.

Numarul tranzactiilor imobiliare a crescut anul trecut cu circa 8%, la 432. 000, iar valoarea impozitului incasat de stat pe veniturile din transferurile de proprietati a urcat tot cu 8%, la 493 milioane lei 111,6 milioane euro), arata datele notarilor publici, citate de Mediafax. Datele sunt valabile pentru primele 11 luni ale anului trecut, informatiile privind luna decembrie a anului trecut nefiind inca disponibile. In perioada ianuarie-noiembrie 2012 au fost incheiate 400. 705 tranzactii, .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )