Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cele mai bune cofetarii din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune cofetarii din Bucuresti

Prajituri, fursecuri si torturi pentru toate gusturile si buzunarele, cam asa suna oferta celor mai bune cofetarii din Bucuresti. Aici, oamenii pot sa gaseasca sau sa isi comande torturi si prajituri in functie de preferinte si de bani. Pentru a veni in intampinarea pofticiosilor, am incercat sa identificam cele mai bune cofetarii din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Cele mai mici chirii din Bucuresti

Cele mai mici chirii din Bucuresti sunt vanate, an de an, de studentii care vin in Capitala. Expertii imobiliari sustin ca cei dornici sa inchirieze mai ieftin o garsoniera sau un apartament ar trebui sa se orienteze catre zonele periferice ale orasului.

Cele mai bune seriale de urmarit pe micile ecrane romanesti

Televiziunile din Romania propun mai multe seriale apreciate in Statele Unite ale Americii si nu numai, prin care sa satisfaca curiozitatea fanilor. Printre cele mai bune seriale de urmarit la TV se numara Urzeala tronurilor, Breaking Bad, Detectivii din Louisiana si Anatomia lui Grey.

Globurile de aur 2015: cele mai bune filme. Trailere oficiale

Globurile de Aur 2015. Cele mai bune filme desemnate in cadrul Galei desfasurate duminica noapte la Globurile de Aur in 2015 au fost Boyhood, pelicula in regia lui Richard Linklater, si productia The Grand Budapest Hotel, regizata de Wes Anderson.

The Grand Budapest Hotel si Boyhood, cele mai bune filme la Globul de Aur 2015: Vezi lista completa a castigatorilor

The Grand Budapest Hotel si Boyhood au fost desemnate cel mai bun film-comedie, respectiv cel mai bun film-drama, la cea de-a 72-a gala a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminica seara, la Beverly.

Colegiul National Fratii Buzesti in topul celor mai bune licee din Romania. Institutia de invatamant ocupa locul 3

Ministerul Educatiei a realizat clasamentul celor mai bune licee din Romania in baza mediilor obtinute la admitere si la examenul de BAC.

Globurile de aur 2015. The Grand Budapest Hotel si Boyhood, cele mai bune filme

Lungmetrajul Boyhood, care a avut nevoie de 12 ani pentru a fi realizat, este marele invingator al celei de-a 72-a gale a Globurilor de Aur, unde productia regizata de cineastul Richard Linklater s-a impus, duminca, la trei categorii.

Cele mai frumoase locuri ascunse din Bucuresti

Capitala ascunde o multime de locuri cu adevarat frumoase in spatele carora se afla povesti mai putin cunoscute. Adevarul va prezinta cele mai frumoase locuri ascunse din Bucuresti si povestile brodate in jurul acestora de-a lungul vremii.

Cele mai grele intrebari din chestionarele auto pentru categoria B. Top 10

Obtinerea permisului de conducere este un obiectiv greu de atins pentru multi dintre aspirantii la soferie. Cele mai grele batai de cap le dau chestionarele de la proba teoretica. Va prezentam un top 10 al celor mai grele intrebari din chestionarele auto, care au stat in calea obtinerii ravnitului carnet de sofer.

Peste 10.700 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Arad

Peste 10. 700 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si in judetele Cluj, Arad, Arges, Iasi si Timis, iar cele mai putine, in Mehedinti, Calarasi, Salaj, Ialomita si Caras-Severin, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Imgur: Cea mai buna imagine din 2014 a fost una de la Cupa Mondiala din Brazilia

Siteul imgur. com, pe care utilizatorii incarca imagini de tot felul fara sa fie nevoie de un cont, a facut un top 14 al celor mai bune imagini din 2014. Pe locul 1 s-a clasat o fotografie din sport, facuta de unsuporter in tribunela Cupa Mondiala din Brazilia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )