Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai mici chirii din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Cele mai mici chirii din Bucuresti

Cele mai mici chirii din Bucuresti sunt vanate, an de an, de studentii care vin in Capitala. Expertii imobiliari sustin ca cei dornici sa inchirieze mai ieftin o garsoniera sau un apartament ar trebui sa se orienteze catre zonele periferice ale orasului. continuă pe Adevărul

Cele mai bune cofetarii din Bucuresti

Prajituri, fursecuri si torturi pentru toate gusturile si buzunarele, cam asa suna oferta celor mai bune cofetarii din Bucuresti. Aici, oamenii pot sa gaseasca sau sa isi comande torturi si prajituri in functie de preferinte si de bani. Pentru a veni in intampinarea pofticiosilor, am incercat sa identificam cele mai bune cofetarii din Bucuresti.

Salariul mediu net din noiembrie: 1743 de lei. Cele mai mari salarii au fost in extractia petrolului brut si a gazelor naturale (4166 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante (1033 lei)

In luna noiembrie 2014, salariul mediu brut a fost de 2412 lei, cu 2,3% mai mare decat in luna octombrie 2014), iar cel net a fost de 1743 lei, mai mare cu 38 de lei decat in luna anterioara, a comunicat luni Statistica. Cele mai mari salarii nete au fost in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 4166 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1033 lei). Cele mai semnificative scaderi ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat in silvicultura si exploatare forestiera inclusiv pescuit si acvacultura) unde scaderile salariale au fost de 12,8%.

Idei de case ieftine: locuintele scoase la licitatie, apartamentele confort II si cele nerenovate au cele mai mici preturi

Case ieftine. Vanatorii de chilipiruri imobiliare au la indemana trei sectoare ale pietei in care cu siguranta vor gasi case ieftine. Trebuie doar sa se informeze cu mai multa insistenta si sa fie atenti la detaliile ofertelor.

Cele mai frumoase locuri ascunse din Bucuresti

Capitala ascunde o multime de locuri cu adevarat frumoase in spatele carora se afla povesti mai putin cunoscute. Adevarul va prezinta cele mai frumoase locuri ascunse din Bucuresti si povestile brodate in jurul acestora de-a lungul vremii.

Cele mai grele intrebari din chestionarele auto pentru categoria B. Top 10

Obtinerea permisului de conducere este un obiectiv greu de atins pentru multi dintre aspirantii la soferie. Cele mai grele batai de cap le dau chestionarele de la proba teoretica. Va prezentam un top 10 al celor mai grele intrebari din chestionarele auto, care au stat in calea obtinerii ravnitului carnet de sofer.

Peste 10.700 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Arad

Peste 10. 700 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si in judetele Cluj, Arad, Arges, Iasi si Timis, iar cele mai putine, in Mehedinti, Calarasi, Salaj, Ialomita si Caras-Severin, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Interviu cu directorul Huawei pe Europa Centrala si de Est:Romania e una dintre cele mai importante tari pentru noi

Huawei a crescut dupa 2010 drept una dintre cele mai puternice companii din domeniul tehnologiei, atat prin dispozitive mobile, cat si prin echipamente de retelistica si nu numai. La final de 2014, i-am adresat cateva intrebari lui Jim Lu Yong, presedintele Huawei pentru Europa Est-Centrala si de Nord, pentru a afla ce planuri de viitor au.

Unde s-au ieftinit cel mai mult apartamentele din 2008 pana acum

Preturile locuintelor din Ramnicu Valcea, Constanta si Bucuresti au consemnat cele mai mari deprecieri, de peste 40%, din 2008 pana acum, in timp ce apartamentele din Sibiu si Timisoara s-au ieftinit cel mai putin in ultimii sase ani, cu 16%, respectiv 25%, potrivit datelor portalului imobiliare. ro.

Cele mai bune seriale de urmarit pe micile ecrane romanesti

Televiziunile din Romania propun mai multe seriale apreciate in Statele Unite ale Americii si nu numai, prin care sa satisfaca curiozitatea fanilor. Printre cele mai bune seriale de urmarit la TV se numara Urzeala tronurilor, Breaking Bad, Detectivii din Louisiana si Anatomia lui Grey.

Top 13 cele mai frumoase cupluri la Globurile de Aur!

De la George Clooney si Amal Alamuddin, care seara trecuta si-au facut pentru prima oara aparitia in public in calitate de sot si sotie, pana la Matthew McConaughey si Camila Alves, Adam Levine si Behati Prinsloo sau Jennifer Aniston si Justin Theroux, iata cele mai HOT 13 cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Globurilor De Aur! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )