Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cele mai bune comedii din ultimii 30 de ani pe care sa le vezi si in 2017

Playtech Playtech,
Cele mai bune comedii din ultimii 30 de ani pe care sa le vezi si in 2017

E greu sa faci un top de filme fara sa fii putin subiectiv, chiar si cand vorbim de comedii. Am incercat sa le adun insa pe cele pe care ar trebui sa le vezi macar o data. Probabil ca exista o comedie pentru fiecare tip de umor si e imposibil sa nu gasesti una care []. continuă pe Playtech

Cele mai bune 100 de comedii din istoria cinematografiei

BBC Culture a publicat un top 100 al celor mai bune comedii din istoria cinematografiei cu scopul de a scoate in evidenta si de a promova acest gen atat de neglijat de-a lungul anilor.

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui

Foarte usoara si simplu de preparat, carnea de pui este perfecta pentru o masa de pranz copioasa sau chiar pentru o cina delicioasa in familie. Puiul poate fi pus in valoare cand folosesti cele mai bune condimente, care sa ii dea gustul perfect.

Cele mai rapide trenuri din lume vor circula in China. Ce viteza maxima pot atinge

China redevine tara cu cele mai rapide trenuri din lume. Tara asiatica pierduse acest statut in 2011, atunci cand un accident teribil a atras dupa sine limitarea vitezei garniturilor care circula pe caile ferate la 300 de kilometri pe ora. in acel accident au murit 40 de oameni.

VIDEO Furtuna Harvey a lovit Houston cu cele mai devastatoare inundatii din istoria celui de-al patrulea cel mai populat oras american, iar ploile sunt departe de final

Inundatii catastrofale provocate de furtuna tropicala Harvey au lovit duminica Houston, fortand locuitorii celui de-al patrulea cel mai populat oras american sa fuga cu barcile sau sa se puna la adapost in asteptarea unor alte cateva zile cu ploi fara precedent, informeaza Reuters.

Unul dintre cele mai cunoscute refugii din muntii Fagaras a fost devastat. Ciobanii au taiat oi in el

Refugiul montan din Fereastra Mica a Sambetei muntii Fagaras) a fost devastat, ciobanii taind in el oi, arata o postare de pe Facebook a Salvamont Nucsoara. Intamplarea a fost confirmata si de alti montaniarzi are au vizitat locul. Refugiul se gaseste intre varful Slanina si varful estic al Galasescului Mic, la 2. 200 metri altitudine, pe un traseu de creasta foarte popular.

Cele mai bune remedii pentru problemele biliare

Rostopasca, anghinarea si papadia sunt cateva dintre remediile pe care fitoterapeutii le recomanda in afectiunile biliare.

Cum arata astazi, la 47 de ani, Claudia Schiffer? in tinerete era una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar timpul nu iarta

Este unul dintre supermodelele originale, care si-au atins apogeul in anii 90. Astazi, aceasta frumusete care domina odata podiumurile de prezentare a modei, alaturi de Cindy Crawford si Naomi Campbell, a ajuns la 47 de ani si arata cu 20 de ani mai tanara.

Cum arata Claudia Schiffer la 47 de ani? in tinerete, era una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar timpul nu iarta

Este unul dintre supermodelele originale, care si-au atins apogeul in anii 90. Astazi, aceasta frumusete care domina odata podiumurile de prezentare a modei, alaturi de Cindy Crawford si Naomi Campbell, a ajuns la 47 de ani si arata cu 20 de ani mai tanara.

Cum au devenit legionarii sfinti in puscariile comuniste. Cele mai importante personaje din cultul sfintilor inchisorilor

Cei mai importanti monahi si preoti, considerati adevarati sfinti ai inchisorilor din perioada comunista, au fost ferventi sustinatori ai miscarii legionare. Trecerea lor de la adepti ai unei grupari de extrema dreapta caracterizata prin antisemitism si nationalism la sfintenie a avut loc in temnintele regimului, prin tortura si chinuri cumplite.

Unde sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine chirii la locuinte? Topul cartierelor pe orase

Doar cateva zile ne mai despart de inceputul lunii septembrie, insa vanatoarea celor mai bune chirii a inceput deja. In cele de mai jos, o noua analiza Imobiliare. ro asupra acestui segment de piata prezinta o comparatie intre zonele cu cele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )