Libnet.ro
UNICEF

13:15

Unul dintre cele mai cunoscute refugii din muntii Fagaras a fost devastat. Ciobanii au taiat oi in el

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cele mai cunoscute refugii din muntii Fagaras a fost devastat. Ciobanii au taiat oi in el

Refugiul montan din Fereastra Mica a Sambetei muntii Fagaras) a fost devastat, ciobanii taind in el oi, arata o postare de pe Facebook a Salvamont Nucsoara. Intamplarea a fost confirmata si de alti montaniarzi are au vizitat locul. Refugiul se gaseste intre varful Slanina si varful estic al Galasescului Mic, la 2. 200 metri altitudine, pe un traseu de creasta foarte popular. continuă pe Hotnews

Cele mai rapide trenuri din lume vor circula in China. Ce viteza maxima pot atinge

China redevine tara cu cele mai rapide trenuri din lume. Tara asiatica pierduse acest statut in 2011, atunci cand un accident teribil a atras dupa sine limitarea vitezei garniturilor care circula pe caile ferate la 300 de kilometri pe ora. in acel accident au murit 40 de oameni.

VIDEO Furtuna Harvey a lovit Houston cu cele mai devastatoare inundatii din istoria celui de-al patrulea cel mai populat oras american, iar ploile sunt departe de final

Inundatii catastrofale provocate de furtuna tropicala Harvey au lovit duminica Houston, fortand locuitorii celui de-al patrulea cel mai populat oras american sa fuga cu barcile sau sa se puna la adapost in asteptarea unor alte cateva zile cu ploi fara precedent, informeaza Reuters.

DOLIU in medicina romaneasca! A murit unul dintre cei mai importanti doctori (FOTO)

Medicul stomatolog si, totodata politicianul, Sorin Stanciu a murit dupa ce a suferit un atac de cord. in cursul zilei de joi, inima sa a cedat, fiind gasit mort in casa de ginerele sau care.

Vesti teribile pentru boxul francez: O campioana mondiala a incetat din viata in timpul unui antrenament (FOTO)

Lumea boxului a pierdut-o marti pe Angelique Duchemin, una dintre cele mai cunoscute pugiliste de pe scena internationala. Frantuzoaica a decedat in timpul unui antrenament dupa ce a suferit o criza ca.

LIVE cu soacra multi-milionara intubata la spital! Cea mai bogata romanca din lume o comite din nou

Una din cele mai cunoscute romance in lume, Anca Neacsu, sau mai bine zis Anca Verma, dupa ce s-a casatorit cu un miliardar indian acuzat de trafic de arme, este tare mandra de familia in.

Reduceri eMAG electrocasnice. Cele mai atractive oferte de azi la frigidere si masini de spalat

Magazinul online eMAG. ro continua seria de oferteatractive la mai multe modele de frigidere, masini de spalat, cuptoare sau plite. intreaga lista de reduceri eMAG o gasiti-LA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte la frigidere si masini de spalat:.

Enclava croata din Muntii Banatului. La noi nu se fura, puteti sa va lasati masina deschisa. Nu exista batai, scandaluri, violuri. Nu am avut niciodata o crima

In Muntii Banatului, in Cheile Carasului, pe drumurile dintre Resita, Anina si Gradinari, traiesc carasovenii, o populatie slava de religie romano-catolica, unul dintre cele mai inedite grupuri etnice din Romania. Sunt croatii din Banatul Montan.

Filmul Morometii va avea o a doua parte. Filmarile incep in curand

Una dintre cele mai cunoscute ecranizari din istoria cinematografiei romanesti, Morometii, va avea parte de o continuare - Morometii 2, la 30 de ani de la lansarea filmului, in.

Luna viitoare incep filmarile pentru Morometii 2, regizat tot de Stere Gulea. Ilie Moromete va fi jucat deHoratiu Malaele

Una dintre cele mai cunoscute ecranizari din istoria cinematografiei romanesti, Morometii, va avea parte de o continuare - Morometii 2, la 30 de ani de la lansarea filmului, in regia aceluiasi Stere Gulea, informeaza un comunicat citat de Agerpres.

Floyd Mayweather il spulbera prin KO tehnic pe Conor McGregor, in cel mai asteptat meci de box al momentului

Floyd Mayweather dovedeste ca e unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile si il spulbera pe Conor McGregor prin KO tehnic, intr-unul dintre cele mai asteptate meciuri din toate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )